8.5 km na chatu
4 km k jezeru a zpět
8.20 - 12.00 a 14.00 - 16.15
Stoupání 750 m
Klesání 840 m
ch. Ignaz Mattis Hutte - Rotmandlspitze (2453 m) - 12.00 u našeho noclehu Keinprechthutte (1872 m) - krátký odpočinek s pivem, batohy na pokoj - nalehko k jezírku potoka Obertalbach (1950 m) - koupání mezi sněhovými krami - a zpět
Ráno jsme vstali v 6.30 (10h spánku nám prospělo). Dneska jsme se důkladněji namazali, i když bylo víc mraků. Po snídani jsme vyrazili po vrstevníci a pak do kopce. Přes sedlo a vrchol, následovalo dlouhé klesání. Chatu jsme viděli už z daleka. U kravího jezírka těsně před chatou jsme si dali oběd. Pak na chatě po pivu a krátkém odpočinku jsme vyrazili k jezeru se vykoupat. Po rychlé koupeli jsme krátce oschli a šli zpátky na chatu.
K večeři jsme měli kuřecí haksnu s kaší, těstoviny s kari krůtou, vepřový plátek s knedlíkem a zelím, pak štrůdl a několik piv. Také jsme konečně zahráli pár her.
Spát jsme šli o hodinu déle než včera. Večer se přivalily mraky a začalo pršet. Celou noc byl silný vítr.Všem byla zima, protože kvůli koróně nedávali deky a spali jsme jen v těch povlacíchRead more