• Irány London, szerencsére Debrecenből

October 25 in Hungary ⋅ ⛅ 13 °C

Idén úgy jött ki, hogy meglehetősen hosszú lett az őszi szünet az iskolában, így már egy ideje gondolkoztunk mivel is kellene eltölteni ezt a 1,5 hetet. Wellness, kirándulás, belföld vagy külföld?

Aztán egyszer csak eszünkbe jutott, hogy Brúnó pár éve sokszor mondogatja, hogy nagyon szeretné látni Londont, szóval gyorsan nézzünk rá létezik e még bármilyen járat Debrecenből... És igen. Szombat este megy, csütörtökön hajnalban jön vissza, pont ideális időtáv egy kis kiruccanásra.

Mivel Anglia Brexitált, útlevélellenőrzésre fel. Az Artúré novemberben lejár, neki csináltatunk egy újat, aztán már lehet is regisztrálni az e-Visa-t, mert több helyen is írják hogy kellhet. Elég durva, hogy a telefonommal beolvasom az Útlevélben lévő chip adatait, csinálok 2 fotót és meg is van a vízumunk. Mi mindent tudhatnak rólunk???

A lényeg, hogy a szokásos családi utasbiztosítás megvan, repjegy megvan, lefoglaltunk/regisztráltunk egy csomó helyre amit látni akarunk (de ezeket majd szép sorjában ha tényleg odaértünk), és lehet is bepakolni.

4 kézipoggyász, meg egy felvihető 10kg-s kisbőrönd, Zsuzsi szerint kell ennyi mert ősz van. Én azt gyanítom vásárolgatni akarnak kint, mert egy csomó helyünk van még, de hát ez van, a lényeg, hogy minden elrakva, és nem szakadunk meg.

Kutyát ki a panzióba, egy gyors ebéd, aztán irány a reptér. A gép 18:05-re van kiírva, elég elindulni otthonról 17:30 körül, így is sokat fogunk még várakozni, mert a reptér tőlünk 15 perc (Debrecen Airport én így szeretlek).

Szóval első bejelentkezés innen, aztán majd jön a folytatás...