• Luton-Camden-Italianflat Kilburn

October 25 in England ⋅ ☁️ 7 °C

A gépünk szerencsésen és minden különösebb esemény nélkül felszállt, repült és landolt Lutonban. Míg repültünk eszembe jutott (persze csak amíg el nem aludtam, mint minden fapados gépen), hogy Brúnó már volt Londonban. Igaz hogy még csak pocakban, de pont akkor voltunk itt Zsuzsival amikor 12 hetes volt, és végigvittük a fél városon. Nem csoda hogy meg akarja nézni a saját szemével is 😁

A reptérre már előre lerendeltem a Bolt-on egy taxit a szállásunkig. Tök jól működik a Bolt előrendelési funkciója, még a gépet is ki lehet választani, hogy melyikkel jövünk és a sofőr figyeli hogy van e késés, így nem kell se neki, se nekünk várni és kiállási díjat fizetni. Épp hogy beértünk a reptérre a gépről, már hívott is a taxis, hogy úgy látja leszálltunk időben, indul értünk, hol találkozzunk és egyebek. Szóval a szállásig sima utunk lesz.
    Jöhettünk volna tömegközlekedéssel is, de 2 gyerekkel, cuccokkal nem akartunk variálni 2 átszállással, 1 órán át, így egyszerűbb volt.

A szállásunk az Italianflat -Kilburn Art Style, már egy pár napja rám írt, hogy egyeztessük az érkezési időt, ma délután pedig átküldött minden információt ahhoz, hogy át tudjuk venni majd az apartmant. Elég részletes volt a leírás, fotókkal, mindennel, és a már már általánosnak mondható kulcskazettás megoldással. Szóval hamar bejutottunk a lakásba.
    Az épület a tipikus angol tégla házsor, annyira keskeny ajtóval meg lépcsőházzal, hogy a bőrönd se fér el keresztbe, nem hogy egy zongora (bár az nincs is a lakásban, de ha akarnának se ott jönne be 😁) . A lakás pedig egy pici szoba, pici nappali-konyha, sok kis keskeny lépcsős tipikus angol lakáska. Pont jó lesz 4 napra.
    Még lepakolás után gyorsan sétáltunk egy picit a környéken, kerestünk egy boltot (tej kis csoki, egy pakk Guiness, szóval öröm-bódottá van),és aztán otthon még egy kis tésztaleves lefekvés előttre.

Holnapra van terv dögivel, de az biztos, hogy a szomszéd házban lévő PUB lesz az első, egy jó kis angol reggeli nélkül nem megyünk sehova, és tök jól néz ki ez a kis kocsma itt.