Overnatning i Merzig var mest fordi vi hos Fressnapf dyrehandel i byen, havde bestilt et jogger sæt til cykelanhængeren, det skulle komme idag eller i morgen.
Byen havde så også et stooort byggemarked, og som gammel selvbygger kunne jeg mærke adrenalinen pumpe da vi holdt udenfor, spøg til side, “garagen” under sengen fungerede ikke godt fordi jeg havde lagt en gummi måtte derind for at skåne gulvet. Det gjorde så at at man ikke kunne flytte cyklerne uden at løfte dem lidt, en 3 mm masonitplade er nu skåret til og lagt derind istedet og det fungerer super.
Taskerne fik også lige en plade i bunden, det gør det lettere at få cyklerne ned i og flytte dem.
Lige ved byggemarkedet var der en vaskeplads, og bilen trængte.
Sidst på eftermiddagen ringede de til os, varen var ankommet og det var fint, så kunne vi køre videre næste morgen.
Camperpladsen ved badeanlægget er billig, men omgivet af trafikstøjBaca lagi
Berit - Lars Hausen:-) :-) der er altså og skåret meget ned på det kit, og pladerne måtte derfor til skæres i byggemarkedet :-) Nå men en håndværkertaske med boremaskine, voltmeter, loddekolbe, limpistol, diverse skruer og ophæng er der da blevet plads til og jeg glæder mig hver gang jeg for brug for den, så det ikke har været forgæves at slæbe den med :-)
PengembaraNå jeg troede ikke man tog sit selvbygger kit med på tur