Rundt i EuropaBerit - Lars HausenVis rejseTilføj til træskolisteFjern fra træskolisteDelDag 164søndag den 9. september 2018 kl. 20.00 ⛅ 18 °C Højde: 11 m FrankrigArdevon48.603379, -1.4777848°36’12” N 1°28’40” W1Mont Saint Michel 2 9. september 2018, Frankrig ⋅ ⛅ 18 °C Lidt flere billeder derfra med aftenstemning Ruth RasmussenHej i to. Nu må i da snart have slidt de travesko op? Ved godt Berit har slidt et par op men hun startede jo også traveturen først.😃10.09.2018SvarBerit - Lars HausenHej Ruth, Det går endnu, Nordmandiet fik vi afsluttet her ved Saint Michel. Nu er vi i gang med Bretagne, men ikke så meget på gåben, vi har nogle udvalgte steder og skal da også lige forbi Carnac 👍10.09.2018SvarWauw, sikke et billede! Marianne11.09.2018Svar4 synes om Vis rejse