• As Catedrais-Aguas Santas 1

September 30, 2018 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C

Et strand-landskab med arkitektur af kong Neptun.
    Området har i år 2000, ved hjælp af EU midler til udvikling af landområder, fået et løft med træstier og udsigtsplatforme m. m.
    Skal man se hav “katedralen” fra 1. Juli til 30. September så skal man registreres, dette kan gøres på nettet, se her
    I menuen kan der skiftes til engelsk.
    Man må åbenbart maks være omkring 4.500 personer på stranden om dagen, da jeg bestilte til os to var der 3256 pladser tilbage :-)
    Kontrolørerne hjalp nu også folk med at registrere sig hvis de ikke havde internet og er der også først når der er mest lavvande, og der bliver scannet om man er registreret. I højsæson kan det åbenbart være et problem med at komme derned.
    Stranden er også kun tilgængelig ved lavvande og f. eks den 30 september er det fra kl. 11 - 14.00
    Vi gik lidt før derned og med lidt held og uden fodtøj kan man være i området blandt de første.
    Afspærring ind i hulerne kom også først op senere, derfor billeder derindefra.
    Vi fik en tur rundt lige før lavvande uden alt for mange folk og en tur senere med mest lavvande, solskin og mange folk :-)
    Det er fordelen ved autocamperen :-)
    Flere billeder derfra her....