FindPenguins
    • 海抜: 281 m
    • ポルトガルArouca40°55’34” N  8°15’4” W

Arouca Geopark

2018年10月13日, ポルトガル ⋅ 🌧 17 °C

Vi valgte “relativt” tidlig at køre op i nærheden af vandre rute 16.
    S. Pedro Velho ca 1000 m over havet. Denne rute har 3, seværdigheder et Udsigts tårn 1077 m, en udsigtsplatform og en sten som har givet navn til et majsbrød, pga sin specielle overflade.
    Se kort video her......
    🎬https://youtu.be/QZOjpCK1w8g 📽
    Efter turen derop med bil, den tog lidt hårdt på 1. Piloten, smalle veje, højden og tit ingen afskærmning, fandt vi en picnic plads med skygge så at vi kunne lade Freja være i bilen.
    Vandreturen er på 12 km og tager ca 3,5 til 4 timer, der har sidste år været mange skovbrande hvilket området stadig bærer præg af.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Jette Anni

旅行者Vandrerute 14s skriver I - Bruger I app eller bog ? Hvilken

Jette Anni

旅行者Jeg følger jer fra DK - Vi kører dernedad i januar og vi har efterhånden vendt vores focus lidt mere mod naturoplevelser. Tak for fin info -også vedr stellpladser

Berit - Lars Hausen

Berit - Lars HausenLige netop denne tur kom sig af at vi besøgte turist kontoret i Arouca, vi ville købe billetter til en helt anden seværdighed, den kommer senere 🙂, de gav os så info og kort over alle de andre ting, og her var denne rute med på. Oppe i området er ruterne godt afmærket, men man skal lige have øje for markeringen som kan være på en sten, et træ eller et skilt.

2以上のコメント
    5いいね