FindPenguins
    • 海抜: 80 m
    • ポルトガルCasa Queimada37°14’21” N  8°22’39” W

Cykeltur i området

2018年12月20日, ポルトガル ⋅ ☀️ 15 °C

Igen i dag dejligt vejr, vi besluttede at tage cyklerne frem.
    Vi havde på vor vandretur i går spottet et anlæg på den modsatte side af søen, på Google Maps så vi at det er et opdrætscenter for los vildkatte i et naturpark lignende område, og det kunne vi godt tænke os at se nærmere på.
    Vejene er smalle heroppe, men der er ikke meget trafik.
    Kort efter dæmningen valgte vi dog en markvej, vi kunne se på Maps.me at den gik “nedenom” naturparken. 80 % af vejen gik godt, men der var strækninger hvor vi måtte trække.
    Det var dog det hele værd, dele af turen føltes som om det var på Lanzarote, så sort er der efter naturbranden, nogle steder kan man se naturen reetablere sig, andre steder bliver der genplantet og så var der områder som er uberørte af ilden.
    Meget meget flot tur, med nogle fantastiske udsigts punkter, så stille og afvekslende.
    Videoen giver et godt indtryk, klik på teksten
    📽 https://youtu.be/mhScNHb9QkM
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    hilmer

旅行者Vi ønsker jer en Glædelig Jul og et godt nytår.

Berit - Lars Hausen

Berit - Lars HausenTak og i lige måde til jer, i kan nok ikke som vi, side ude i t-shirt og nyde frokosten, men så har i jo den danske julestemning og jingle bells i gaderne 😉 Tiden går hurtig, lige pludselig kan i komme afsted igen 🚍

hilmer

旅行者Mange tak. Her er mørkt og koldt det småregner konstant. Men det går mod lysere tider 😅 og snart kan vi komme afsted igen. 😀

4いいね

旅行を表示する