• Casares

19. januar 2019, Spanien ⋅ ⛅ 12 °C

Vi gjorde holdt ved turistkontoret hvor man kan holde med a/c, ialt er vi ca. elleve og så er der ikke plads til flere. Bagved går der en grusvej ned som fører op til byen med de karakteristiske hvide huse med rødt tag som nærmest er bygget op af bjergsiden. Vi gik op gennem de smalle, stejle gader og kom op til en gammel arabisk ruin. Det blæser og er overskyet og det er åbenbart ideelt for gåse gribben, som holder til her, den kan få et vingefang på op til 2,7m, de bruger opdriften til at holde sig svævende, medens de holder øje med noget spiseligt. En af de store og imponerende gribbe var åbenbart fløjet imod et eller andet for den holdt rast på en mur. En lokal var henne ved den og ved at føre armen forbi dens hoved fik han den til at vende sig, så den havde retning ud mod dalen, den var åbenbart lidt forstyrret, ellers ville den ikke lade ham komme så tæt på, vi gik efter et stykke tid, ville ellers godt have set den lette. Det er ikke hverdag man kan komme så tæt på en grib, håber den kommer sig.Læs mere