• Mezní Louka (på tysk Rainwiese)

April 21, 2019 in Czech Republic ⋅ ☀️ 20 °C

Det blev jo ikke til Schweiz i denne omgang, så vi har fundet en lille erstatning, det Bömiske Schweiz som ligger ved Dresden og går in i Tjekkiet. Prag var skøn og vejret var med os, men den blev noget crowdy her op mod påske, vi tænkte at heroppe var der nok lidt mindre turister, men området her er en magnet for små udflugter og vandreture i det spændende landskab. Vi fik med lidt held en skrå plads for enden af en sti i skoven, på noget som skulle være en campingplads, alle steder hvor en almindelig bil kunne parkere var det optaget. Umiddelbart fornemmede vi kaos og alt i forfald, men da stedet var udgangspunkt til de spændende gåture valgte vi at overnatte. Da vi så alle de små festivaltelte som blev sat op af mange unge tænkte vi, det bliver nok så som så med den nattesøvn, men den tanke blev gjort til skamme. Selvom der ikke var struktur, så tog man hensyn til hinanden, der var intet støj om natten, op næste dag, vandrestøvler og rygsæk på og afsted, det var faktisk rigtigt hyggeligt og vi endte med fire overnatninger, fik set nogle fantastiske værker skabt af naturen. Fredag sent på eftermiddag tog vi turen op til det lille “klippevindue” vi var næsten alene på hele turen derop. Lørdag tog vi hovedattraktionen, startede ud først på formiddagen, der er seks kilometer derop. Det sidste stykke betales der for, køen var overkommelig, men da vi kom ned, var den så stor, at vi nok ville have overvejet. Der kommer 100.000 om året for at se dette flotte syn.Read more