Prag
April 16, 2019 in Czech Republic ⋅ ☀️ 13 °C
Efter en overnatning lige før den tjekkiske grænse, ved byen Vohenstrauss, hvor alt inkl. strøm er til fri afbenyttelse, kørte vi direkte til Caravan Camping i Prag. Den ligger på en tange ud iRead more
Prag II
April 19, 2019 in Czech Republic ⋅ ☀️ 12 °C
Puha, det er hårdt at være på storbys ferie. Specielt fordi man hurtigt bliver fyldt op med indtryk og man har stadig kun set en brøkdel. Den korteste vej fra ac pladsen til den gamle bydel er medRead more
Mezní Louka (på tysk Rainwiese)
April 21, 2019 in Czech Republic ⋅ ☀️ 20 °C
Det blev jo ikke til Schweiz i denne omgang, så vi har fundet en lille erstatning, det Bömiske Schweiz som ligger ved Dresden og går in i Tjekkiet. Prag var skøn og vejret var med os, men den blevRead more
Hrensko, Tjekkiet
April 21, 2019 in Czech Republic ⋅ ☀️ 21 °C
Lille by med gamle huse og toldfri salg. Et besøg her kræver lidt tålmodighed, hver en cm plads bliver lejet ud til parkering. I første omgang virker byen meget sympatisk, med de gamle huse, menRead more
Liebethal til Stadt Wehlen
April 23, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 17 °C
Der Malerweg en af de populære vandreveje i Tyskland, i det saksisk- Bømiske Schweiz. 8 etaper som sammenlagt bliver til små 100 km Berit startede ud her fra p-pladsen 50.996591, 13.958471 og gikRead more
Ostrauer Mühle, Bad Schandau
April 23, 2019 in Germany ⋅ 🌬 17 °C
Det var lidt en fejl at vi havnede her, 28€, for en enkelt overnatning, men der er ikke så meget at vælge imellem. Vandreturen herfra og op til det lille vandfald var derimod alle gratispengeRead more
Stadt Wehlen til Hornstein
April 24, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 14 °C
Efter en rolig nat på p pladsen startede etappe 2 på Malervejsruten, den går forbi Bastaibroen, et must see sted, vi aftalte at jeg kørte op til parkerings pladsen og at vi så mødtes deroppe. PRead more
Bastaibroen
April 24, 2019 in Germany ⋅ ☀️ 19 °C
Flot, flot og flot, er man i nærheden skal den absolut ses. Som beskrevet i foregående kørte jeg til p pladsen ca 500 m før, man parkerer via automat som tager mønter og kreditkort. Jeg betalteRead more
Hohnstein til Altersdorf
April 25, 2019 in Germany ⋅ ☀️ 16 °C
Etappe 3 stopper i Altendorf og 4 går gennem Bad Schandau hvor vi før har ligget på campingpladsen Ostrauer Mühle, men denne gang var det fuldt optaget. Vi ville ellers have benyttet lejlighedenRead more
Neumannsmühle til Schmilka
April 26, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 22 °C
Etape 5, nok en af de sværeste, kørte Berit til Nuemannsmühle, hvorfra hun startede ruten, med ekstra vand og madpakke. Fra Schmilka går der en personfærge over til Schönau, og jeg kørteRead more
Camperplads Stuppen
April 27, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 14 °C
Hvile og regnvejrs dag, der var ikke lige nogle rimelige overnatninger i området, men i Stuppen, som ligger en halv times kørsel fra Schönau, der ligger der en fin plads, lidt højt beliggende medRead more
Slot/fæstning Königstadt
April 28, 2019 in Germany ⋅ 🌫 9 °C
Fra ac pladsen i Struppen er der kig til dette bygningsværk, nu har vi jo set en del fæstniger, men vi fandt cyklerne frem her på denne gråvejrsdag og tog turen derover. Endnu engang blev viRead more
Pirna til Weissig
May 1, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 11 °C
Efter et par dage med dårligt vejr tog vi til Pirna, mest fordi vi ville have Freja undersøgt for vand i lungerne, og det viste sig at der var lidt. Hun blev sat lidt op i de vanddrivende, såRead more
Rakotzbroen v/ Weiswasser
May 2, 2019 in Germany ⋅ ☀️ 15 °C
Vi gjorde holdt på p pladsen ved dyrepark/naturbad, hvor vi også overnattede. Vi havde læst om denne fabelagtige bro som vi da skulle se. Fra p pladsen er der ca 5 km derud men det er overvejendeRead more
Spreewald, Lübbenau
May 3, 2019 in Germany ⋅ ☁️ 11 °C
Et specielt område, et indlandsdelta som floden Spree danner, godt hjulpet til af kraftigt udvidede kanaler, hvor transport kun er muligt nogen steder med fladprammede både som stages afsted. PostenRead more
Neiderfinow Skibshæveværft
May 6, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 12 °C
En skibselevator, bygget før krigen, løfter skibe 32 m op, eller ned, afhængig hvor de kommer fra. Før tog det en hel dag, idet de blev løftet via et slusesystem, nu klares det på under en halvRead more
Så har vi krydset vort spor
May 12, 2019 in Denmark ⋅ ☀️ 11 °C
Vi er kørt igennem hvor vi startede ud, nemlig Syddanmark, det blev lidt før end vi havde tænk, vi har en del planlagt i kalenderen i juni måned herhjemme og så har jeg også fået et problem,Read more
Gendarmstien, Padborg-Sandager
May 13, 2019 in Denmark ⋅ ☀️ 14 °C
Vi havde en overnatning på p pladsen bagved XXL Outlet i Kruså. Gendarmstien går lige forbi og efter Berit var taget afsted kørte jeg en tur forbi ved Årslev p plads for at tømme og tanke vand,Read more
Gendarmstien, Sandager-Brunsnæs
May 14, 2019 in Denmark ⋅ ⛅ 9 °C
Efter en rolig overnatning i Sandager tog Berit videre med kysten rundt til Brunsnæs. Jeg var forbi lægen som gav en henvisning til sår afdeling på sygehusehuset. Kørte så til Brunsnæs hvor viRead more
Møgeltønder
May 18, 2019 in Denmark ⋅ ☀️ 19 °C
Lørdag eftermiddag endte vi i Møgeltønder hvor der overfor Schankenborg slot er der en p plads. Nede bagved den, er der et område til busser, her må man åbenbart godt overnatte ned sin AC. EnRead more
Så måtte vi sige farvel til Freja
May 20, 2019 in Denmark ⋅ ⛅ 19 °C
Vi var til dyrlæge med hende i april, hvor hun fik en kraftig vanddrivende indsprøjtning, hun havde igen vand i lungerne pga hjertet. Det hjalp ikke og kræfterne blev mindre og mindre, men det varRead more
P plads til Mandø
June 2, 2019 in Denmark ⋅ ☀️ 22 °C
En af de første sommerdage i dk på p pladsen til Mandø, der hvor man ikke må køre over uden særtilladelse, skøn aften og en rolig nat i det flotte marsklandskab.
15 gode måneder
June 15, 2019 in Denmark ⋅ 🌧 16 °C
I har sikkert bemærket at der ikke sker så meget, og at der er lidt langt mellem opslagene 🙂
Men det har sin årsag....
Rejsen sluttede et par måneder før end beregnet, turen til Sverige ogRead more

Travelerhej regner med du skriver koordinater og pris på pladsen.
Steen 50°03'21.1"N 14°24'47.9"E 50.055862, 14.413299
Berit - Lars HausenNemlig og 8642 i Campercontact, pris 140kr for ac og to voksne pr overnatning