Prag
16 april 2019, Tsjechië ⋅ ☀️ 13 °C
Efter en overnatning lige før den tjekkiske grænse, ved byen Vohenstrauss, hvor alt inkl. strøm er til fri afbenyttelse, kørte vi direkte til Caravan Camping i Prag. Den ligger på en tange ud iMeer informatie
Prag II
19 april 2019, Tsjechië ⋅ ☀️ 12 °C
Puha, det er hårdt at være på storbys ferie. Specielt fordi man hurtigt bliver fyldt op med indtryk og man har stadig kun set en brøkdel. Den korteste vej fra ac pladsen til den gamle bydel er medMeer informatie
Mezní Louka (på tysk Rainwiese)
21 april 2019, Tsjechië ⋅ ☀️ 20 °C
Det blev jo ikke til Schweiz i denne omgang, så vi har fundet en lille erstatning, det Bömiske Schweiz som ligger ved Dresden og går in i Tjekkiet. Prag var skøn og vejret var med os, men den blevMeer informatie
Hrensko, Tjekkiet
21 april 2019, Tsjechië ⋅ ☀️ 21 °C
Lille by med gamle huse og toldfri salg. Et besøg her kræver lidt tålmodighed, hver en cm plads bliver lejet ud til parkering. I første omgang virker byen meget sympatisk, med de gamle huse, menMeer informatie
Liebethal til Stadt Wehlen
23 april 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 17 °C
Der Malerweg en af de populære vandreveje i Tyskland, i det saksisk- Bømiske Schweiz. 8 etaper som sammenlagt bliver til små 100 km Berit startede ud her fra p-pladsen 50.996591, 13.958471 og gikMeer informatie
Ostrauer Mühle, Bad Schandau
23 april 2019, Duitsland ⋅ 🌬 17 °C
Det var lidt en fejl at vi havnede her, 28€, for en enkelt overnatning, men der er ikke så meget at vælge imellem. Vandreturen herfra og op til det lille vandfald var derimod alle gratispengeMeer informatie
Stadt Wehlen til Hornstein
24 april 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 14 °C
Efter en rolig nat på p pladsen startede etappe 2 på Malervejsruten, den går forbi Bastaibroen, et must see sted, vi aftalte at jeg kørte op til parkerings pladsen og at vi så mødtes deroppe. PMeer informatie
Bastaibroen
24 april 2019, Duitsland ⋅ ☀️ 19 °C
Flot, flot og flot, er man i nærheden skal den absolut ses. Som beskrevet i foregående kørte jeg til p pladsen ca 500 m før, man parkerer via automat som tager mønter og kreditkort. Jeg betalteMeer informatie
Hohnstein til Altersdorf
25 april 2019, Duitsland ⋅ ☀️ 16 °C
Etappe 3 stopper i Altendorf og 4 går gennem Bad Schandau hvor vi før har ligget på campingpladsen Ostrauer Mühle, men denne gang var det fuldt optaget. Vi ville ellers have benyttet lejlighedenMeer informatie
Neumannsmühle til Schmilka
26 april 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 22 °C
Etape 5, nok en af de sværeste, kørte Berit til Nuemannsmühle, hvorfra hun startede ruten, med ekstra vand og madpakke. Fra Schmilka går der en personfærge over til Schönau, og jeg kørteMeer informatie
Camperplads Stuppen
27 april 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 14 °C
Hvile og regnvejrs dag, der var ikke lige nogle rimelige overnatninger i området, men i Stuppen, som ligger en halv times kørsel fra Schönau, der ligger der en fin plads, lidt højt beliggende medMeer informatie
Slot/fæstning Königstadt
28 april 2019, Duitsland ⋅ 🌫 9 °C
Fra ac pladsen i Struppen er der kig til dette bygningsværk, nu har vi jo set en del fæstniger, men vi fandt cyklerne frem her på denne gråvejrsdag og tog turen derover. Endnu engang blev viMeer informatie
Pirna til Weissig
1 mei 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 11 °C
Efter et par dage med dårligt vejr tog vi til Pirna, mest fordi vi ville have Freja undersøgt for vand i lungerne, og det viste sig at der var lidt. Hun blev sat lidt op i de vanddrivende, såMeer informatie
Rakotzbroen v/ Weiswasser
2 mei 2019, Duitsland ⋅ ☀️ 15 °C
Vi gjorde holdt på p pladsen ved dyrepark/naturbad, hvor vi også overnattede. Vi havde læst om denne fabelagtige bro som vi da skulle se. Fra p pladsen er der ca 5 km derud men det er overvejendeMeer informatie
Spreewald, Lübbenau
3 mei 2019, Duitsland ⋅ ☁️ 11 °C
Et specielt område, et indlandsdelta som floden Spree danner, godt hjulpet til af kraftigt udvidede kanaler, hvor transport kun er muligt nogen steder med fladprammede både som stages afsted. PostenMeer informatie
Neiderfinow Skibshæveværft
6 mei 2019, Duitsland ⋅ ⛅ 12 °C
En skibselevator, bygget før krigen, løfter skibe 32 m op, eller ned, afhængig hvor de kommer fra. Før tog det en hel dag, idet de blev løftet via et slusesystem, nu klares det på under en halvMeer informatie
Så har vi krydset vort spor
12 mei 2019, Denemarken ⋅ ☀️ 11 °C
Vi er kørt igennem hvor vi startede ud, nemlig Syddanmark, det blev lidt før end vi havde tænk, vi har en del planlagt i kalenderen i juni måned herhjemme og så har jeg også fået et problem,Meer informatie
Gendarmstien, Padborg-Sandager
13 mei 2019, Denemarken ⋅ ☀️ 14 °C
Vi havde en overnatning på p pladsen bagved XXL Outlet i Kruså. Gendarmstien går lige forbi og efter Berit var taget afsted kørte jeg en tur forbi ved Årslev p plads for at tømme og tanke vand,Meer informatie
Gendarmstien, Sandager-Brunsnæs
14 mei 2019, Denemarken ⋅ ⛅ 9 °C
Efter en rolig overnatning i Sandager tog Berit videre med kysten rundt til Brunsnæs. Jeg var forbi lægen som gav en henvisning til sår afdeling på sygehusehuset. Kørte så til Brunsnæs hvor viMeer informatie
Møgeltønder
18 mei 2019, Denemarken ⋅ ☀️ 19 °C
Lørdag eftermiddag endte vi i Møgeltønder hvor der overfor Schankenborg slot er der en p plads. Nede bagved den, er der et område til busser, her må man åbenbart godt overnatte ned sin AC. EnMeer informatie
Så måtte vi sige farvel til Freja
20 mei 2019, Denemarken ⋅ ⛅ 19 °C
Vi var til dyrlæge med hende i april, hvor hun fik en kraftig vanddrivende indsprøjtning, hun havde igen vand i lungerne pga hjertet. Det hjalp ikke og kræfterne blev mindre og mindre, men det varMeer informatie
P plads til Mandø
2 juni 2019, Denemarken ⋅ ☀️ 22 °C
En af de første sommerdage i dk på p pladsen til Mandø, der hvor man ikke må køre over uden særtilladelse, skøn aften og en rolig nat i det flotte marsklandskab.
15 gode måneder
15 juni 2019, Denemarken ⋅ 🌧 16 °C
I har sikkert bemærket at der ikke sker så meget, og at der er lidt langt mellem opslagene 🙂
Men det har sin årsag....
Rejsen sluttede et par måneder før end beregnet, turen til Sverige ogMeer informatie

Reizigerhej regner med du skriver koordinater og pris på pladsen.
Steen 50°03'21.1"N 14°24'47.9"E 50.055862, 14.413299
Berit - Lars HausenNemlig og 8642 i Campercontact, pris 140kr for ac og to voksne pr overnatning