Satellite
Show on map
 • Day18

  Week 2 - werkweek

  February 21, 2019 in Australia ⋅ ☁️ 21 °C

  Maandag
  Maandag was mijn eerste werkdag dat ik alleen was met de kids! Spannend!! Ik stond om 06.30 op om rustig te kunnen ontbijten en om 07.15 was ik in de woonkamer zodat Lydia naar haar werk kon. Ik heb de kids aangekleed, hun haar gedaan, zonnebrand opgedaan en vervolgens konden we naar school! Alle drie de kids in de auto krijgen duurt best even, dus ik was ruim op tijd weg gegaan. We waren iets te vroeg op school, dus ze hebben nog even gespeeld in de speeltuin naast de school.
  De tweeling op school, nu naar huis met Audrey. Even van fruit gegeten en daarna heb ik haar naar bed gebracht voor een nap. Ik kon in die tijd even een wasje draaien. Toen Audrey weer wakker was heb ik een rondje door White Gum Valley gelopen. Maar het was zo warm dat ik er al snel genoeg van had 😅. We hebben de rest van de dag binnen doorgebracht.
  In de middag hebben we de tweeling opgehaald van school en zijn we naar huis gegaan en hebben we binnen gespeeld. Vervolgens avondeten gemaakt voor de kids, de kids in bad gedaan, boekje gelezen en ze naar bed gebracht. Toen kwam Lydia thuis en zei dat ik wel even kon uitrusten en ze zou appen wanneer het eten klaar was. In die tijd heb ik even geskyped met mama en Taliby! ❤️ Voor het avondeten had Travis fish and chips gehaald, dat is iets wat hier echt overal te halen is!

  Dinsdag
  Vandaag begon de dag redelijk hetzelfde als gister. Het enige verschil was dat Travis vandaag thuis was. Dus we zijn met z'n alle lopend naar school gegaan en hebben onderweg koffie gehaald bij Joe, altijd goed! Nadat Audrey haar nap had, ben ik met haar naar de Swan River gereden en hebben we daar gewandeld. Ook is er een speeltuin waar Audrey even heeft gespeeld. Wat me eigenlijk al een tijdje opvalt is dat iedereen in Australië zo open en vriendelijk is. Als ik ergens naar toe ga, alleen of met de kids, heb ik bijna altijd wel een leuk praatje met iemand! We kwamen een ouder stel tegen met een hond (Audrey: 'dog! Dog!'), ze vertelde van alles over de hond en hoe ze aan haar gekomen zijn etc. Super leuk! Toen we weer thuis waren was het al best laat, Audrey heeft wat gegeten en ging toen naar bed. Travis heeft de kids van school gehaald en vervolgens hebben we binnen gespeeld. In de avond heb ik wat tv gekeken en ben op tijd naar bed gegaan.

  Woensdag
  Vandaag begon de dag hetzelfde als altijd. De twins hebben vandaag een korte dag school, wat betekent dat ik ze om 11.15 alweer op ga halen. Na school hebben we in het park naast de school even gespeeld en zijn daarna naar huis gegaan om te lunchen. Het was heel warm vandaag, dus bleven we lekker binnen. Omdat de kids moe waren heb ik ze optijd hun avondeten gegeven en konden ze vroeg naar bed. Travis en Lydia waren tot laat aan het werk, dus ik was begonnen aan het avondeten. Omdat Lydia het vervelend vindt dat ze zo laat was, mag ik morgen wat later beginnen ter compensatie. Dus ik kan een beetje uitslapen!

  Donderdag
  Vandaag begon ik mijn werkdag om 09.00 ipv 07.15, is toch lekker! Ik ben met Winnie en Tilly naar South Beach geweest. Het was helaas wel bewolkt en af en toe viel er spatje regen uit de lucht, maar dat was eigenlijk wel verfrissend. In de middag was ik vrij en heb ik mijn kamer, douche, wc en keuken schoongemaakt en wat wasjes gedraaid. Mam, bedankt voor het overdragen van de poetsdrang 😅😂. Verder heb ik series gekeken en gechillt.
  Mijn eerste werkweek (alleen) zit er nu al weer op! Tijd voor weekend!!
  Read more

  Charlotte dEngelbronner

  Trots op je!😘❤️

  2/21/19Reply

  Zo leuk!! 😘

  2/22/19Reply

  Leuk te lezen

  2/23/19Reply