Aangekomen

Het is zo ver. We zijn geland in Dubai. Direct na het verlaten van het vliegtuig begon het met iets nieuws voor ons, namelijk Marhaba service. Omdat wij hier op uitnodiging zijn worden we bij hetRead more
Souqs

Vandaag hebben we flink wat stappen gezet door de markten van Dubai. Ze noemen deze wijk oud Dubai, maar er is weinig ouds aan. Wel zijn er enorm veel winkeltjes met goud, sieraden, kruiden enRead more
Welcome package

Zoals je vast al doorhebt is dit geen standaard tripje. Daarom hoort er ook een welcome package bij 🤭.
Hierin zitten onze vip bandjes, badges en wat goodies. Vanavond is het tijd voor het eersteRead more
Expositie opening Jonathan Scot

Deze avond gingen we naar de expositie opening van Jonathan Scott. Ook hier werden we naartoe gebracht met een mooi busje. Eenmaal aangekomen werden we onthaald met wat lekkere drankjes en hapjes waarRead more
Exposure 2025

Waar moet ik beginnen?!? Zo veel en tegelijkertijd zo weinig gedaan vandaag.
Dit evenement, wat op papier heel luxe overkomt, is tot nu toe vrij chaotisch verlopen. Het begon al in de lobby van hetRead more
Diner time

Als genodigden was er natuurlijk ook een heus avondmaal geregeld voor ons.
Vanaf de expo venue werden we naar het 'cultural heritage center van Sharjah' gebracht. Hier kregen we eerst eenRead more
Naar het vliegveld

Nee, niet om naar huis te gaan, maar om een huurauto te regelen voor morgen en zondag, dan ga ik namelijk de stad uit (eindelijk) om wat meer avontuur te op te zoeken
Walking on the edge

Als je mijn reisblog van Zuid-Korea hebt gelezen weet je misschien nog wel dat ik daar op een heeeeel hoog gebouw heb gestaan én op de rand gelopen.
Laat het nou net zo zijn dat dat ook in DubaiRead more
Dubai mall

Bij een bezoekje aan Dubai mag dit niet ontbreken: een bezoek aan de Dubai mall.
Dit winkelcentrum is zo immens groot dat ik verdwaald was. 2 keer. En dat zegt wat, want ik verdwaal niet vaak.
ErRead more
Burj Khalifa

Als je denkt aan Dubai, denk je aan de Burk Khalifa.
[Ik houd deze even kort, want ik heb nog veel meer en mooiere foto's op mijn camera staan die ik thuis ga uitzoeken. Als ik dat heb gedaan zal ikRead more
Verscholen Oase

Oases komen niet enkel voor in sprookjes, ze bestaan echt! Daarom wilde ik graag naar eentje toe wandelen. En zo geschiede.
Voor ik ging wandelen stopte ik op een parkeerplaats waar een kraampjeRead more
Kamperen

Volgens mijn vliegticket mocht ik 30kg aan ruimbagage meenemen. Ik heb voor een paar dagen tijd echt niet zo veel kleren nodig dat ik daar in de buurt kom. Dus waar vul ik het dan mee op?Read more
Oudste tempel van de UAE

Leuk om een keer gezien te hebben, maar het ziet er ook weer niet heel bijzonder uit. Het is namelijk net zoals alles hier te perfect gerestaureerd.
Dit heeft ChatGPT te zeggen over de Al BidyaRead more
Fujairah Fort

Om terug te komen op mijn punt over het restaureren van monumenten zoals moskeeën en in dit geval kastellen kan je hier goed zien wat ik bedoel:
Dit kasteel stamt uit de 16de eeuw en is daarmee eenRead more
Voormalig paleis

Ja dit is een roadtrip, dus dat betekend veel zien én veel rijden. Dit vind ik ook wel een keer leuk om te doen in plaatst van te zwoegen met een rugzak, want zo kan je echt veel meer plekkenRead more
Op zoek naar een Wadi

Nu heb ik genoeg monumenten gezien en begon ik de kriebels te krijgen om het asfalt achter me te laten. Ja dat klopt, ik ben een stukje off-road gegaan met mijn Toyota Corolla huurauto. Het is dan welRead more
Winkelen

Wanneer je naar zo’n bijzondere bestemming gaat als de UAE, kan je niet met lege handen thuiskomen. Daarom ben ik de hele trip al opzoek naar leuke souvenirs, maar die zoektocht blijkt erg moeilijk.Read more
TravelerGeniet van deze bijzondere reis!
TravelerLeuk vader zoon trip! Geniet ervan: zoiets is goud!