• LAX -Schiphol terug naar huis

1 agosto 2022, Stati Uniti ⋅ ⛅ 25 °C

We hadden een hotel geboekt dicht bij LAX en Hertz Car Return het La Quinta Hotel. ‘s avonds nog even lekker ons laatste avondmaal in US bij de Daily Grill aan de overkant. Daarna lekker ons mandje in want morgen vroeg op. (Papa nog 2 x door Xavi en Zenne gewekt omdat hij hard snurkte! hihi) In de ochtend ontbijt bij het hotel en rond 10:30u auto ingepakt, aftanken en naar Hertz gereden. Inleveren een makkie en duurde 3min, pendelbus naar LAX KLM terminal B. Koffers afgegeven en douane duurde bij elkaar hooguit 1 uur ( hallo Schiphol!) en rond 11:45u achter de douane. Even lekker eten en drinken en shopjes bezoeken om rond 12:45u bij gate 225 aan te komen.
    13:10u boarden, tot op heden alles “on schedule”. 8 min later dan gepland op Schiphol geland: 9:18u, hebben alle koffers en zijn rond voor 12u thuis gekomen.
    “ Back in Holland. We made a lot of Memorable & Magic Moments. Thanks US for the wonderful time! ”

Wát een prachtige reis hebben we gehad maar ook fijn om thuis te zijn. De US vakantie zit erop. 🙏🏽 morgen weer aan het werk.
    Leggi altro