• Cebu Safaripark og Adventurepark

14 September, Filipina ⋅ 🌧 28 °C

Vi stod tidligere op, faktisk satte vi vækkeuret 😱. Heldigvis er udsigten lige fantastisk hver morgen. 🥰.
    Planen er at mødes med Shaianas familie og tage op i Cebu Safaripark. Vi mødtes ved shuttlebusserne til parken. Det var dejligt at hilse på far og mor, søster og de tre brødre. De er søde og smilende alle sammen ♥️.
    Heldigvis taler vi alle mere eller mindre gebrokkent engelsk.
    Turen går gennem skov med palmer af forskellige slags. Der er smukt og grønt. Langs vejen bor der folk, deres butikker, værksteder, spisesteder og skoler ligger langs vejen. Der er altid et leben af børn, hunde og hverdagens gøremål.
    Parken er både adventure og dyrepark. Dvs at vi allerede ved indgangen skal vælge hvad vi vil. Vil vi prøve mange adventure ting eller kun få eller slet ingen. Vi bliver heldigvis enige om at vælge en pakke med to adventure ting og selvfølgelig dyreparken også. Men så skal vi også vejes for nogle af tingene må vi ikke veje mere end 75 kilo 😱. Puha... De så også lidt vilde ud. Søren og jeg behøvede slet ikke hoppe på vægten 😂😂😂😂. Vi valgte at gå henover en rebbro og et klatre i et tårn med forhindringer. Hold nu kæft hvor kom vi til at svede 😅.
    De andre, små lette familiemedlemmer, prøvede nogle af de vilde ting. Zip lines på 1,3km og cykle liner.
    Efter vores vilde udskejelser spiser vi på en af parkens restauranter. Igen dejlig mad og hygge med familien.
    Bagefter går vi til et fugleshow, hvor de forskellige fugle bliver præsenteret. Der er ørne og nogle store og små papegøjer, som flyver henover publikum. Vi sidder lige foran nogle bure hvor 6 ara papegøjer sidder og venter på at komme ud og flyve. De skriger meget højt 😱. Spændende oplevelse.
    Baca lagi