Slapperdag på HunaHuna

Det er bare svært at blive træt af den udsigt når vi trækker gardinerne fra om morgenen. 🥰. I dag oplevede vi nogle dyr vi aldrig har set før. Efter morgenmaden kom et firben, på mindst enRead more
Hyggedag på Huna Huna

I dag var planen af vi skulle nyde havet, terrassen, baren og restauranten. Det gjorde vi også 100%. Skøn dag, solen skinner fra morgenstunden, svært at blive sur over sådan en udsigt 🥰Read more
Huna Huna resort

Vi er taget videre nordpå, lidt nord for Carmen hvor Shaiana og hendes familie bor. Det var en lang køretur, men heldigvis fik Shaiana den samme chauffør til at køre os. Ham havde vi jo godRead more
Tops

Sidste stop inden hotellet er en panoramaudsigt som hedder Tops.
Her er der restauranter, juice bars og m.m. Bygningen er meget flot med den buede konstruktion og hele øverste etage er et stortRead more
Buwakan ni Alejandra

Turen går videre af snoede veje, nogle steder er de gode og andre steder er de nærmeste ikke eksisterende. Men pyt....vi har en god chauffør. 😊 Det næste stop er også en blomsterhave. MenRead more
Sirao garden

På turen til næste stop kommer vi forbi et plads med mange af de sjove busser. De er meget farverige, nogle med en masser krom og andre der er håndmalet. Næste stop er Sirao garden, en smukRead more
Temple of Leah

Temple of Leah eller det philippinske "Taj Mahal" er bygget af forretningsmanden Teodorico Adarna som et monument til hans kone, Leah Villa Albino-Adarna. Det blev færdigt i 2012. Det er ikke byggetRead more
Philippine taoist temple

Efter morgenmaden tog vi en taxa som vi har hyret til hele dagen. Vores chauffør kørte os sikkert og fornuftigt gennem den kaotiske trafik. Godt vi ikke selv skal køre 😱. Vejen gik gennem detRead more
Hyggedag i Cebu

Efter morgenmaden gik vi en tur i byen, det blev en lille kort tur. Enten er der intet fortov eller også endte vi i et slumkvarter. 😊 Men alle er søde og smilende måske lidt nysgerrig på hvadRead more
Magellan korset og Fort san Pedro.

Først kørte vi ind til den katolske kirke, hvor Shaiana og Christoffer gik ind. De krævede lange bukser og tildækkede skuldre, de krav kunne Søren og jeg ikke opfylde. Pyt .. vi blev ude vedRead more
Hyggelig formiddag i Cebu

Jetlaget er ved lægge sig, efter at ha sovet en god nat. Selv om det er lidt mærkeligt at når vi går ned i restauranten og spiser morgenmad kl 8:45, så er kl 2:45 i DK. 🤔 Det er også lidtRead more
Cebu city - Hotel Bayfront

Så kom vi endelig frem til Cebu. Det var godt nok en lang rejse 😱. Shaiana tog i mod os og hun fandt hurtigt en taxa så vi kunne komme frem til hotellet. Trafikken er et stort kaos og SørenRead more
Singapore lufthavn

Så kom dagen hvor vi tog afsted mod Cebu. Vi startede med at hente rundstykker hos bageren, inden vi hentede Christoffer. Morgensol og dis over markerne sørgede for en god start på dagen. FørsteRead more
Traveler
👌👌😉😉