• Oslob - hvalhaj safari

September 18 on the Philippines ⋅ ☁️ 30 °C

Vækkeuret ringer kl 02:02. 😱 En rygsæk er pakket og står klar. På med solcreme og badetøjet....ja og lige lidt tøj ud over. 😅 Bilen henter os kl 2:30. Så går turen mod andre hoteller i Cebu city og vi kører virkelig stærkt. 😱. Chauffør har kun een indstilling til gaspedalen....fuld gas! Der er 3 timers kørsel til Oslob. Her møder vi vores søde guide som er med os hele dagen . Vi bliver sendt ned på stranden for at høre om reglerne ude hos hvalhajerne. Retur til bilen for at spise morgenmad på en restaurant. Så blev det endelig tid til sejlturen. Der er total kaos på stranden, guider og grupper af mennesker og børn vælter rundt mellem hinanden. Vi bliver kaldt frem i hold nr og modtager redningsveste. Jeg bliver på stranden, det er lidt for vildt for mig 😂. Nogen skal jo holde taskerne 😇.
    De bliver sejlet ca 100 meter ud fra stranden og her svømmer fisk og hvalhajerne rundt sammen med 100-vis af mennesker. Det er et vildt syn af overvære. Og endnu vildere at opleve under vand. 😊 De var meget begejstrede for oplevelsen da de kom ind igen. 🥰 De fortæller at hvalhajerne kom helt tæt, virkede lige så nysgerrige. Søren blev skubbet til af en hvalhaj. 🥰
    Billederne under vand er nogle Shaiana og Christoffer har taget med go Pro camera.