• Berchtesgaden

Dec 21–23 in Germany ⋅ ☀️ 5 °C

Efter en dejlig morgen buffet på hotel Chassalla, går turen mod Berchtesgaden. Vi starter i tæt tåge, men det bliver heldigvis afløst af skiftevis tåge i dalene og solskin på toppen af bakkerne. Det er simpelthen så smukt. 😊 Lidt svært at få med på billederne. Tågen ligger tæt på jorden og bakketoppe, kirketårne, træer og vindmøller stikker op over, som om de svæver. Vi slipper ikke helt for kø, men det meste af turen går uden ret meget trafik. Stille og fredeligt. Jo tættere vi kommer på Berchtesgaden jo flere bjergtoppe dukker der op. Sikke et syn med solskin på toppene! Vi ankommer ved 16-tiden til Gästehaus Achental, kufferten bliver hurtigt smidt ind på værelset og så går turen OP til byens altstadt. Puha...det var en stejl gåtur. Men her er pyntet op i gågaden og på torvet foran kirken. Der er boder hele vejen rundt, og selvfølgelig skal vi ha en glüewien mit apfel. Den smager så godt. Her er der ikke så meget sprut i som det vi fik i går. Stemningen er også mere hyggelig og afslappet, det er jo også søndag. Her er der flere boder med håndværk end med sprut og mad, det er hyggeligt. Byen er virkelig flot med de malede huse og al julepynten og lysene. Vi fejrer Sørens fødselsdag med en stor wienerschnitzel og en kæmpe øl. 🍺På vejen hjem endte vi på et værtshus, selvfølgelig var vi de sidste der gik hjem..... De lukkede kl 21 og vi var de eneste der var der. 😂 Dejlig dag.Read more