Kassel julemarked
Dec 20–21 in Germany ⋅ ☁️ 8 °C
Lørdag morgen ved 6:30- tiden kørte vi afsted. Jagten på hvid jul er nu sat ind. Når vi kigger på YR er der chance for sne d 24. i Krimml. Det er jo heldigvis der vi har booket hotel hen overRead more
Berchtesgaden
Dec 21–23 in Germany ⋅ ☀️ 5 °C
Efter en dejlig morgen buffet på hotel Chassalla, går turen mod Berchtesgaden. Vi starter i tæt tåge, men det bliver heldigvis afløst af skiftevis tåge i dalene og solskin på toppen afRead more
Sørens fødselsdag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
December 21 in Germany ⋅ ☀️ 7 °C
🇩🇰🇩🇰🇩🇰Ingen fødselsdag uden kiksekage, store fadøl, wienerschnitzel og drinks. ♥️
Panoramaweg
December 22 in Germany ⋅ ⛅ 3 °C
Vi startede med en virkelig dejlig morgen buffet, lækker mad og søde værter. Planen er at køre over Hennenköpfl på den rute der hedder Panoramaweg. Det højeste punkt er 1560 m over normalRead more
Königssee
December 22 in Germany ⋅ ⛅ 5 °C
Næste stop er en sejltur på Königssee. Her ligger tågen stadig nede mellem bjergene, men ved havnen hvor vi skal med båden er vejret dejligt. Blandingen af sol og tåge giver bare de mestRead more
St. Bartholomä wallfahrtskirche
December 22 in Germany ⋅ ⛅ 6 °C
Båden standser ved en lille fin valfartskirke, som ligger på bredden af Königssee, omgivet af bjerge. Alle stiger af og det er muligt at vandre længere ture, eller som vi gjorde, gik en tur rundtRead more
Lanternenweg
December 22 in Germany ⋅ ☁️ 7 °C
Der hvor hotellet ligger er vi ca 500 m over havets overflade, det højeste punkt i Berchtesgaden er 1100 meter over havets overflade. Altstadt og der hvor julemarkedet er, ligger ca midt i mellem.Read more
Krimml
Dec 23–26 in Austria ⋅ ☁️ 3 °C
Efter endnu et dejligt morgenbord, går turen forbi et apotek. Jeg er desværre begyndt få ondt i halsen og hoster som en søløve. Øv øv. Turen går gennem den flotte natur i BerchtesgadenRead more
Jul i Krimml
December 24 in Austria ⋅ 🌫 -5 °C
Det sneer! Missionen er lykkedes. ❄️ Ikke store flotte fnug, men det sneer. Bare se bilen, der skulle skrabes ruder inden vi kunne køre. Vi kører mod Krimmlerfälle ca 700 meter fra hotellet.Read more
Gloßglockner
December 25 in Austria ⋅ ⛅ -4 °C
Sikke en udsigt vi har fra vores balkon 😊 Det bliver en solrig dag i dag. Turen går over Großglockner et 3798 meter højt bjerg og vejrudsigten siger sol på toppen. Der er faldet endnu mere sneRead more
Her slutter vores ferie
December 26 in Denmark ⋅ ☁️ 2 °C
Vi har ikke booket flere ophold fra i dag af og da min feber, snot og hoste ikke er blevet mindre. Så tager vi hjemad nu. Jeg har ikke lyst til at være syg blandt fremmede, det er ikke fair at væreRead more