La Rhune 2.0

Lidt flere billeder.
La Rhune 3.0

Endnu flere billeder.
Markedsdag i Bayonne.

Boder på begge sider af floder. Folk der står i lange køer ved bestemte boder, friske grøntsager eller lækkert kød. En bonde der står med sine hjemmelavede oste. Streetfood boder som forBaca selengkapnya
Hyggedag i Bayonne

Vi har fundet ud af at der skal foregå noget i byen kl 18. Så vi skal ha tiden til at gå....
Tapas i streetfood hallen. Is i gågaden. Og ind og se på smukke malerier på genbrugsmaterialer.
Pintxo Eguna

Bayonne centrum er delt op i to bydele Petit Bayonne og Grand Bayonne, delt af floden Nive.
Hver år har disse bydele en konkurrence om at lave de bedste Penãs. Bayonne ligger i en region påBaca selengkapnya
Hul i teltet

Ja så skete det, der ikke måtte ske. Det er gået hul på dette ene ben på teltet og da det er på luft er det altså ikke så smart. 😱. Og nu lover de regnvejr fra nu af og det næste døgnsBaca selengkapnya
Biarritz

Marathon så vi ikke så meget til. Det var næsten overstået da vi endelig ankom med tram-bussen.
Men flot er der! Flotte strande, små hyggelige spisesteder og kæmpe hoteller. Der er gjort en delBaca selengkapnya
Biarritz 2.0

Der var også Rugby på barerne rundt om i byen. Det var det lokale hold, der spillede.
Regnen nærmer sig. Men himlen er så flot.
Saint-Jean-Pied-de-Port

Så går turen videre mod Pamplona i Spanien. Efter en dag med reperation af teltet og heldagsregn, tager vi videre.
Vi kører af snoede veje gennem Pyrenæerne, det er det sjoveste.
Hov ... DerBaca selengkapnya
Valcarlos

Der er koldt på toppen! Vi er oppe i 1057 meter. Temperaturen faldt til 5 gr.
Turen op til toppen er en smule snoet (Undskyld Pia) jeg tog en lille video.
Skyerne flyver så hurtigt at udsigtenBaca selengkapnya
Camping Ezcaba

Så er teltet slået op igen, aftensmaden spist. Campingpladsen ligger få kilometer fra Pamplona's centrum.
Pamplona er jo kendt for deres tyreløb i gaderne. Det er heldigvis ikke på denne årstid.Baca selengkapnya
Pamplona

😱 busture i Pamplona! Hold på hat og briller. Jo jo... Der er ståpladser i bussen, men det er da kun for vovehalse. Og tidsplaner.... Jo jo.... De findes da også, men til hvad???? 😂
Vi komBaca selengkapnya
Pamplona 2.0

Flere billeder....
Køretur fra Pamplona til Getaria.

Vi rykker os få kilometer på lang tid. Turen går gennem det smukkeste landskab og gennem hyggelige landsbyer. Vi ser den ene bjergtinde efter den anden, afløst af dale med små eller størreBaca selengkapnya
Jagten på en campingplads

Turen går videre gennem den sidste by, Zumaia. Den er lige så skøn som de andre. De er alle et besøg værd. Så når vi nu kommer til campingpladsen vil vi vælge 4 overnatninger, for at brugeBaca selengkapnya
Camping Playa Arenillas

Skønt vejr. 20-24 gr og næsten skyfri himmel. Vandet stadig så koldt at Søren ikke vil i = så er der stadig isterninger i. 🥶
Vi har været et par timer på stranden og vandet trak sig længereBaca selengkapnya
Højvande vs lavvande

På billederne kan man se forskellen fra kl ca 10 og kl ca 18. Jeg stod ca samme sted.
Aftenhygge

I morgen tidlig tager vi stilling til om vi skal køre videre eller blive en dag mere. Vejret bliver ikke lige så skønt som i dag.....nu må vi se!
Og så kommer der da lige lidt aftensol.Baca selengkapnya
En ekstra dag - Rettelse

Vi tog en ekstra dag her. Nyder gåture på stranden. Solen skinner fra en skyfri himmel. Lige indtil havgusen kommer rullende ind fra havet. Det er et smukt syn, men også lidt koldt. Vi beslutter atBaca selengkapnya
Camping Riberduero

Vi starter ud med at køre i regn og helt overskyet. Men landskabet er stadig flot. Bløde bakker afløst af helt lodrette klipper. Jo tættere vi kommer Valladolid jo bedre vejr bliver det ogBaca selengkapnya
Aftenhygge i Peñafiel

Det viser sig at dagligvare butikker har lukket om søndagen i Spanien. 😳 Ups... Nå pyt! Der er 20 min gang ind til centrum af Peñafiel, så vi går ind for at spise på en restaurant. Der er såBaca selengkapnya
Farvel til Camping Riberduero

Efter en dag i solskin med, kort- og terningspil og en gåtur til købmanden, venter vi på regnvejr. Mens vi venter kommer blåskaden og henter brød. I nat var det så en firbenet tyveknægt viBaca selengkapnya
Køreturen mod Zaragoza

På en køretur der strækker sig over 320 km, skifter landskabet fra vinmarker med kæmpe Bodegas (vinslotte), til kæmpe golde sletter med klipper spredt ud med rund hånd. Alle steder ligger derBaca selengkapnya
Camping Lake Caspe

Vi starter ud med at møde hundredvis af storke, de bygger rede i alle pæle langs togbanen og landevejen. Alle kirketårne har mindst en storkerede.
Markerne bliver mere og mere golde. Kornet kanBaca selengkapnya
Travetur til Mas de la Punta.

Søren skal vi ikke gå en tur?😁 Jeg har set en rute på google maps, som går et stykke lang floden og ind til noget der hedder Mas de la Punta. Der står at den er ca 7 km. 🙂☺️
Vejret erBaca selengkapnya
PelancongHåber bedre👌