Hoofddorp - Kopenhagen

16:00 bus pickup in Hoofddorp. Volledig ingepakt met 1 koffer een rugzak en een duffelbag.
De tourbus is erg luxe, we zijn met 6 opgestapt en de oudere ervaren bandleden hebben wat ons en outsRead more
Kopenhagen - Showdag 1

Aangekomen bij onze eerste show locatie, forum Copenhagen.
Zoals verwacht in de trailer die in Marseille netjes is ingepakt met een mooi systeem waar je alle merch goed kan vinden. Totaal overhoopRead more
Kopenhagen - show 1 - Forum

Kopenhagen - vrije dag 1

Heerlijk geslapen in de bus, mocht ook wel na zon zware werkdag als gisteren.
Gelukkig hebben we vandaag een vrije dag waar je zelf in kan vullen wat je wil doen. Echter zijn er twee workshops dieRead more
Stockholm - showdag 2

In de ochtend aangekomen bij onze tweede locatie. We hebben een app waar we alle schema's zien wanneer wat gaat gebeuren op een dag. De meeste dagen moet ik rond 8/9 uur paraat staan om de trailer teRead more
Helsinki - vrije dag

5:30 klaar wakker, snel nog mn route checken om op tijd aan te komen bij het vliegveld. De ferry was meer centraal dus ben daar voor dat iedereen wakker was snel uit de tourbus gesprongen. Het was nogRead more
Helsinki - showdag 3

Wakker worden was een genot in het hotel, zo veel slaap gehad. Het ontbijt was erg goed dus niks te klagen!
De wandeling naar de ice Hall was erg bekend eentje wat ik vroeger vaker maakte. IedereenRead more
Helsinki - Warschau : Reisdag

Een lange reisdag voor de boeg, maar we hadden niet verwacht zo lang.
Ik merk dat ik het bijhouden van de reisblog lastig vind vooral omdat te veel op mn telefoon zitten in de bus mij wagen ziekRead more
Warschau - Vrije dag

Zo wat heb ik heerlijk geslapen in het hotel. fijn om na een lange rit een normaal bed te hebben en een douche. Helaas was er nog een hoop computer werk stress voor de merk maar gelukkig wilde petriRead more
Krakau - Showdag 4

Krakau.. Niet veel te vertellen dan het was een lange werkdag. Vooral veel geregel voor de merch, vandaag ook weer iemand die voor ons verkoopt. Maar dit ging niet zoals gepland dus heb even mnRead more
Praag - Vrije dag

In de ochtend komen we aan in Praag. Ik werd al helemaal enthousiast bij het zien van de bekende gebouwen vanuit de bus. 10 minuten voor aankomst belt Michael me, siggy is al een tijdje zoek........Read more
Praag - showdag 5

Gelukkig wel wat kunnen slapen maar wat een nacht! Siggy is nog steeds weg en het eenige wat ik kan doen is huilen. Toch maar naar het ontbijt wat proberen te eten want er moet gewerkt worden.
DeRead more
Praag - Vrije dag 2

Vandaag een tweede vrije dag in Praag en er staat wat leuks op de planning!
We hebben een parfum workshop om een eigen heilung geur te gaan maken. Dit bij een meisje die zelf hele mooie geuren maaktRead more
Halle - Showdag 6

Aangekomen in de ochtend met de nightliner. Vandaag weer een merch dag met alleen maar merch werkzaamheden. Drukke lange dag..
Verkopen waren extreem goed, we beginnen langzaam een systeem teRead more
Zürich - Vrije dag

Zürich - Showdag 7