Champagnegård nr 2

Tvättbehovet gjorde att vi tog en tur till Troyes och en tvättautomat utanför en gigantisk mataffär. Sedan några mil norrut till Villevenard och champagne producenten Lysiane Moncoruant. ProvningЧитать далее
Fram med elcyklarna och ut på småvägar genom pittoreska småbyar och vingårdar. Magiskt!!
Efter en ganska stökig körning med lite strul efter vägen kom vi fram till Belgien, och Nollekes Winning. En lugn ställplats bakom ett hotell/restaurang. Själva huset är lite speciellt med enЧитать далее
24 mil på Autobaan en måndag är inget att rekommendera. Ombyggnationer och bilar överallt. Stannade av vid denna golfklubb som nästan sitter ihop med ett slott med vattengravar och slottspark.Читать далее
Ställplats på Erbhof slott, med en gigantisk slottsgård. Tyvärr vräkte regnet ned så någon promenad blev det inte..
Kom sent från Dsnmark och Puttgarden färjan till Rödby. Ok ställplats bredvid en paddelhall. Spöregn hela kvällen/natten
Ställplats vid ett elljusspår med fina skogsområden med alla faciliteter i klubbstugan. Mycket gin ställplats