Avskedsmiddag

Nu har veckan med Janne och Mia redan gått. Igår bjöd dom på en fantastisk middag på restaurang Tipografia. Riktigt läcker restaurang på alla sätt, gott, vackert upplagt och trevlig personal.Baca selengkapnya
PelancongTack. Lite middagstips inför helgen😀
PelancongSer verkligen smarrigt ut!🤪
PelancongNu har vi vant oss vid -14°,🌬 efter det första dygnets temperaturchock (en skillnad på 30 grader typ!!). Resan hem gick bra, trots skyfall på Madeira och snökaos hemma: en timmes försening hämtades in till 30 min. Vad mycket vi hann med på den här veckan hos er i Funchal! 😍Fantastiska platser, både havet och bergen och kulturen! och goda maten... godast var nästan kycklingen ni gjorde!! Sån kyckling är sällsynt i Sverige. Jättestort tack för er gästfrihet, goda mat och programupplägg. Vi har verkligen blivit ompysslade! (Nu har vi också sett en repris av slutperioden i hockeyfinalen! Thrillling!😬) Många kramar från oss.💕 Kul att vi kan fortsätta att följa er här!