FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Gunnar och CarinTravelerMadeira 2018
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 49
    • Friday, March 23, 2018 at 11:16 PM
    • 🌙 16 °C
    • Altitude: 106 m
    • PortugalH. M. Borges - Madeira Wine32°39’8” N  16°54’59” W
    Syns det att det är skön luft? Hoppas det. Tittar man noga ser man ett segel vid horisonten.
    God lunch i gamla stan, sedan var vi lata och tog bussen hemUtsikten från fortetSkön lässtund i eftermiddagssolenVy rakt ner från fortetRosorna börjar blomma

Hur fotograferar man luft?

March 23, 2018 in Portugal ⋅ 🌙 16 °C

Idag var det en härlig dag! Så skön luft, ingen blåst, precis lagom varmt. Svårt att få in det i kameran...

Promenad ner till stan och lunch. På eftermiddan satt vi och läste en stund vid vår utsiktsplats nedanför fortet. Ett glas vin på kaféet och sen hem och stoppa en kyckling i ugnen. 225° i 45 min, efter en halvtimme kollade vi. Då var köket rökfyllt och kycklingen såg helt färdig ut! Åtminstone på utsidan. Konstig ugn... Vi sänkte till 150° och körde 20 minuter till. Röklukten är säkert borta i morgon 😎.Read more

See translation
    Claes Tjäder

TravelerSer galet fint ut. Roligt minne med kycklingen. Här hemma håller vintern i sig. Så njut!

3/25/18Reply
    Nisse Forslund

TravelerVilken fin utsikt och blomma var ju mäktig. Att tillaga kyckling i ugn är en svår konst, den blev väl bra till slut.

3/25/18Reply
    Gunnar och Carin

TravelerKycklingen blev mycket bra. Jag tror vi uppfunnit en ny tillagningsmetod, 'speed cooking', kör på max ugnsvärmen, klart på halva tiden 😊

3/26/18Reply
    1 like