FindPenguins
  • Daftar
Tunjukkan pada peta
  • Gunnar och CarinPortugal by busPengembara
    • Tunjukkan perjalanan
    • Tambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldi
    • Kongsi
    • Hari 6
    • Jumaat, 28 September 2018 10:34 PTG
    • 🌙 20 °C
    • Altitud: 26 m
    • PortugalPraça Do Quebedo38°31’36” N  8°53’7” W
    Halvön Troia, populär badort för sin långa sandstrand
    Ett rev utanför Troia, ser ut som en bumerang.Provning av Moscatel, härifrån kommer också Periquita, välkänt i Sverige.Kaos när vi kom med bussen! Halva byn kom ut och viftade och hjälpte till, det var kul!2Periquita, 400.000 liter..., de stora faten i mahogny rymmer 20.500 literAvslutningsmiddag på Dona Isilda

En sista provning och avslutningsmiddag

28 September 2018, Portugal ⋅ 🌙 20 °C

En rundtur på Setúbal, en provning av Moscatel de Setubal och en väldigt bra buffé på Dona Isilda fick avsluta denna dag och resa. I morgon är det väckning kl 5 för transfer till Lissabon AirPort.
    Chauffören Ben avtackades med insamlade pengar och även guiden Martin fick ett stort tack för sin insats. Det har ju varit en stor grupp, 43 personer. Vi var 20 från vår vinklubb.
    En kul vecka som gått väldigt fort!
    Baca lagi

Lihat terjemahan
    Elsegerd Wikholm

PengembaraVälkomna till ett svalt Stockholm!

Elsegerd Wikholm

PengembaraPeriquita, 400.000 liter..., de stora faten i mahogny rymmer 20.500 literJa det har man druckit! Fanns även Ramos där?

Gunnar och Carin

PengembaraTack! Skönt med lite svalka 😉

Gunnar och Carin

PengembaraPeriquita, 400.000 liter..., de stora faten i mahogny rymmer 20.500 literJa, Ramos håller till i Alentejo lite mer österut, vi passerade där, men var inte inne, vi missade några vingårdar 😉

1 suka

Tunjukkan perjalanan