FindPenguins
    • ⛅ 19 °C
    • Höhe über NN: 11 m
    • ChinaHuangpu31°13’44” N  121°28’60” E
    Shanghai skyline från The Bund
    Vår guide JennyKörsbärsblom fanns det gott om även här3Lördag på marknaden, extra mycket folkEtt elegant tehus, vad sägs om 1000kr för 250g? Vi köpte bara en liten burk...Typisk kinesisk lunch med många rätter som snurrar runt och alla delar

Shanghai

30. März 2019 in China ⋅ ⛅ 19 °C

En heldag i Shanghai innan flyget går i morgon. Vi var på Shanghai museum, Yuyuan garden, på marknad och på The Bund förstås, strandpromenaden med fantastisk utsikt över Shanghai skyline. Sedan incheckning på Renaissance Yu Garden Hotel. Det ingick tillgång till Clubroom lounge och där fanns hur mycket mat och dryck som helst, så någon middag ute på stan behövdes inte efter det besöket. Och det var rätt skönt, vi gick till rummet och slocknade direkt. Jag har åkt på förkylning och feber så inte så mycket Shanghai by night, tyvärr. Claes och Kate tog en promenad ner till the Bund. Säkert häftigt därnere på kvällen!Weiterlesen

Übersetzung anzeigen
    Elsegerd Wikholm

ReisenderHar varit trevligt att följa er resa! Hoppas att du är på bättringsvägen! Har förstått att det finns häftiga läkemedel i området. Välkomna hem! Sol och + 7 grader lovar meteorologerna!

Elsegerd Wikholm

ReisenderLördag på marknaden, extra mycket folkHörde någon gång att anledningen till att taken ser ut som dom gör är för att de onda andarna ska fara iväg ut igen! Fan troet...

Gunnar och Carin

ReisenderLördag på marknaden, extra mycket folkDet hörde vi också, så det är säkert sant 😊

2 weitere Kommentare
    Gefällt 2 mal