Vinprovning i Marlborough

Idag är det Nya Zeelands nationaldag och vi har bokat en vintur med Discovery Wine Tours. Jag hittade dem på nätet och det verkade trivsammare än båtens. Vi har faktiskt inte nappat på någon avRead more
TravelerVilken dag! Pinot Gris från Marlborough får inhandlas snarast. Fin druva som får för lite uppmärksamhet. Så vacker natur. Fina foton. Vad tycker ni om NCL så här långt? Maten? Underhållningen?
TravelerJa, den Pinot Gris vi provade här skulle man vilja köpa hemma, riktigt bra! NCL är okej, men inte som Celebrity. Vi åt i franska specialrestaurangen i förrgår. Det var riktigt bra! Annars bra mat utan det där lilla extra. Rymlig och bra hytt med mängder av utrymme för kläder och prylar. Underhållningen kan vi inte uttala oss om. Vi brukar sitta och äta länge. Vi är alltid sist i matsalen 😊.
TravelerJättefina bilder och utflykten till vingårdarna låter ju väldigt lyckad. Inte utan att man längtar tillbaka.🤓
TravelerKanske dags för en tur? 😉