FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Aisatou RojasAisatou RojasSør Amerika i 6 uker
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 25
    • вторник, 24 февраля 2015 г., 16:00
    • ⛅ 8 °C
    • Высота: 4 843 м
    • БоливияLaguna Nuvi14°53’17” S  69°11’33” W

Utforske jungelen

24 февраля 2015 г., Боливия ⋅ ⛅ 8 °C

Rett etter å ha stapet Coca blader i munnen gjorde vi oss klar til å gå og utforske jungelen med Migel. I dag fikk vi sett så mye, masse store trær overalt og helt utrolig å høre jungelen. Så mye insekter som lager lyder og fugler som synger på sin egen måte. Her så trenger man ikke musikk, her så har jungelen sin egen spesielt måte å lage en fin lyd. Migel vet utrolig mye, er helt fasinert på hvor mye han fortelte og viste oss. Alt han viste har han lært av foreldrene sine, han er oppvokst i jungelen og fortalte at foreldrene hans fortsatt bor i jungelen. Han fortalte oss også at han liker seg i jungelen utrolig godt og bedre en i byen. Han er kunn i Rurrenabaque max tre dager før han vender tilbake. Vi så hvilken medisin som hjelper mot hode pine, når man har løs mage, vondt i magen osv... Fikk også prøve jungel snop som var fra frukten man lager kakao fra. Man suger bare på frøene, dette smakte litt søtt og litt sur og utrolig godt og friskt. Han viste oss også hvordan de hadde det gøy når de var små. Fra ett tre så hang det en husk man kunne svinge seg med ? kjempe gøy var det.Читать далее

Посмотреть перевод
    0 лайков