Dag 3 i jungelen

Dagen i dag gikk veldig fort, først så spiste vi frokost så ble det smykke laging igjen? og Kl 14 ble vi hentet ? verken meg eller maria ville reise, vi har hat det så kjekt og vår guide migelЧитать далее
"Death Road"

I dag våknet vi Kl 6 får å se om vi rakk og bli med på Death Road. Her skulle vi bare ta en sjanse. Moren til Maria bestemte seg for å bli med ? hun er bare helt rå!!! Da vi kom frem til byråetЧитать далее
Fremme i Cuzco

Da var meg og Mari Elena fremme i Cuzco ? så utrolig fint her, tokk taxi fra flyplassen til hostelet. Fikk en kjempe snill sjåfør som tipset oss om ting. Vi fikk tilogmed låne tlf hans til åЧитать далее
Eco Packers hostel

Sumaqcha restaurant

Mari fant denne restauranten på TripAdvisor og herregud så god mat de hadde. Anbefales veldig. Restaurant navnet betyr "delicious" på quechua språk, og passer veldig godt siden maten var himmelsk.Читать далее
Salcantaya

I dag våknet vi Kl 05:00, vi ble hentet av guideen vår halv 6. I dag begynner vår 4 dags tur til Machu Picchu. Vi ble kjørt bort til en plass som het " ", det tok tre timer. Der fikk vi en veldigЧитать далее
"Caserío Wayramachay"

Fra toppen av "Abra salkantay" til første camping plass, var det å gå tre timer nedover, her brukte vi 2 og en halv time. Selve turen nedover var luksus for min del, jeg likte dette mye bedre en åЧитать далее
Gå til neste camping plass

Kl 5 ble vi vekket av kokken som hadde klar Coca te til oss, utrolig snilt. Vi hadde da en halv time på oss til å våkne og pakke før frokost. Natten gikk ganske greit, soveposen var varme og frøsЧитать далее
Zipline

I dag våknet vi Kl halv 7, koken kom igjen med varm Coca te til oss. Hadde en halv time til å pakke og våkne før frokost. Kl 8 ble vi hentet for å gå og gjøre slipline. Dette er noe av detЧитать далее
Fra hidroeléctrica til Machu Picchu

Etter vi var endelig ferdig med slipline ble vi kjørt bort til "", på denne plassen spiste vi lunsj. Etter lunsjen begynte vi å gå til Machu Picchu by. Dette tokk 3 timer og vi gikk langs togЧитать далее
Machu Picchu

Endelig var dagen her, våknet Kl 4 får å så spise frokost. Vi måte være på busstoppet til Kl 5, bussen gikk Kl halv 6. Buss turen tokk bare 25 min fra "Aguas Caliente" eller "Machu PicchuЧитать далее
Farvel Cuzco og beste reise venn

Da var det på tide å ta fly videre til La paz og si farvel til Maria Elena. Det har vært en utrolig og uforglemmelig tur jeg har hat med henne, er absolutt en tur jeg aldri vil glemme ?var kjempeЧитать далее
Cuzco flyplass

Her sitter jeg ennå og venter, flyet skule egentlig gå Kl 7:45 men er forsinket med en time, (var det som først ble sagt) men nå så får jeg vite at vi må vente ennå lenger. Ingen som vet nårЧитать далее
La paz flyplass

I dag våknet jeg uthvilt men kjenner kroppen er sliten ennå, spesielt beina ? fortsatt vondt veldig vondt ? etter å ha spist litt ble det å pakke de siste tingene jeg hadde. Så dro vi inn tilЧитать далее
Iquique flyplass

Da var det en liten mellom landing i Iquique, da jeg var på vei ut av flyet så fikk jeg sett litt av Iquique og fikk sånn varm følelse. Var deilig å være i chilensk jord igjen selvom det bareЧитать далее
Santiago flyplass

Hehe da er det bare å vente i 8 timer før flyet mitt går videre til Sao Paulo så til Rio ? har funnet meg en god plass å sitte/ligge. Er mange andre som ligger i soveposeene sine og sover, jegЧитать далее
Sao Paulo flyplass

Ble en veldig rask mellomlanding, hadde bare en time på meg til å hente sekken får å så sjekke den inn igjen og så komme meg til gaten. Så her løp jeg gjennom helle flyplassen føltes det som.Читать далее
Rio de janerio

Endelig fremme i Rio ? fra flyplassen til Jacobs plass gikk fort denne gangen siden jeg allerede hadde gjort dette en gang før. Han er da hosten jeg var hos da jeg var i Rio i februar. Fikk treffeЧитать далее
Rio de janerio airport

Våknet til sol i dag selvom det var meldt regn. Er lenge siden jeg har drukket øl til frokost, og det var faktisk veldig godt, liker ikke øl men den jeg smakte var faktisk ganske god ? trengte detЧитать далее
Huston flyplass

Da var det bare å vente til neste fly, har 3 timer å vente. Eneste jeg harer med å fly er de stor flyplassen, bruker jo en evighet på å komme meg til en plass, alt skal ligge så langt unna ? ogЧитать далее
Newark flyplass

Flyturen fra huston til newark var kort og gikk veldig fort. Og på flyplassen så ventet jeg i 4 timer, noe som var greit for fikk tid til å spise frokost og stelle meg litt ?
Oslo flyplass

Fa har jeg landet trygt i Oslo, her blir det vente i 6 timer før toget går videre til Bergen ? hehe vet ikke helt hva jeg tenkte da jeg bestilte tog bileten, trodde vist jeg ville bruke 4 timer påЧитать далее
Eventyr ferdig for denne gang

Da var denne fantastiske og uforglemmelig tur ferdig. Det har gått altfor fort, føles ikke som om jeg har vært borte en uke engang, men sånn er det når man har det gøy. Går ikke an å beskriveЧитать далее
Uyuni

Salar de Uyuni