1st week: food!

Op weg naar Seoul: 1e keer British Airways! Ze snappen dat 95% van de passagiers die in November van Rome nr Seoul gaan, Koreaans zijn. Korean hot pepper sauce bij dinner 👌 en als je na alleRead more
Eh?
Oftwel: Korean BBQ, Pork Cutlet & Karaoke 😉
Een van mijn favoriete plekken in Seoul: het enorme super moderne cultureel centrum DDP. (De eerste 2 foto’s heb ik van tinternet, want ik kan niet vliegen)
Ondergrondse restaurants, design shops,Read more
DDP’s Keith Haring exhibition: in mijn appartement in de PekelHARING hing er een Keith Haring sticker aan de muur in de keuken. IT’S A SIGN!
Dus ik ging 🤗. Een zeer kleine selectie.
Bukhansan = mountains north of the Han River. Oftewel nationaal park klein uurtje van Seoul: hiking op expert level vlakbij de top, dat ik heb gedaan in mijn doodgewone jas en Nikes tot groteRead more
Japanese Ramen welteverstaan,
Jjimdak (met cheese) oftewel extreem lekker gestoofde licht spicy kip 🤤,
Ice Waffles voor 80 cent in -8 graden is een hit,
Hostel life oftewel liters bier, makgeolliRead more
Remember Gangnam? Fancy buildings, huge shopping center etc?
Wel, vlak naast de COEX mall, echt, vlak ernaast (steek de straat over en voilà) bevindt zich deze tempel. Buddhist temple uit de 8eRead more
🥘Kimchi pancakes, Gamja tang of Pork Back-Bone Stew (met potatoes, een zeldzaamheid!), Mandu of dumplings, Fried Chicken,... allemaal zéér lekker
🍟Maar als ik ‘Belgian Fries’ zie, danRead more
Wanneer je eigenlijk het War Memorial wil bezoeken maar je voor gesloten deur staat (closed on Mondays oops). En je dan maar een ander gigantisch museum gaat bezoeken.. 🤓