• Great Barrier Reef

May 1, 2016, Great Barrier Reef ⋅ ⛅ 28 °C

Inmiddels ben ik al een paar dagen in Australië en het is vooral erg ontspannen! De foto's van Japan en de eerste dagen Australië zijn ook geüpload.

Gisteren ben ik gaan snorkelen in de Great Barrier Reef. Dat was zo ontzettend mooi! Ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb koraal en vissen met alle kleuren van de regenboog gezien en zelfs een haai! Omdat het stinger season is, werd het aangeraden een pak aan te doen. Dat is waarom ik in het blauw gekleed ben :) Op de foto's kun je helaas niet zo goed zien hoe mooi de kleuren echt waren. Wel heel gaaf om de onderwatercamera eindelijk te kunnen gebruiken :D

Aan de hele relaxte sfeer moest ik wel even wennen, omdat ik juist heel veel dingen wil doen elke dag. Nu verspreid ik het gewoon over meerdere dagen en tussendoor hang ik een beetje bij de lagoon. Het is meestal ook te warm of het regent te hard om veel te ondernemen: het is hier . Nu ik het rif en het regenwoud heb gezien, heb ik wel heel veel zin in de rest van mijn reis!