FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Astrid van der ZouwenNieuw Zeeland Noordereiland 2Traveler
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 20
    • Tuesday, February 12, 2019 at 8:05 PM
    • ☀️ 21 °C
    • Altitude: 10 m
    • New ZealandFitzroy Beach39°2’37” S  174°6’3” E
    2Tuin ontworpen door een Maori. Mooi om daar te zijn. Ook hier verliest het in de foto.1Oudste stenen kerk van NZ2Zo zie je wat 2 dimensionaal doet. Dit was zó mooi in 3 dimensies. Echt super.3Exit Europa cantat rugzakje. Hangt van ellende aan elkaar.

12-2 New Plymouth, Brooklyn Park

February 12, 2019 in New Zealand ⋅ ☀️ 21 °C

Gelukkig regent het alleen 's nachts, en zo kort dat mijn tent het kan hebben. Maar ik had ook 3 keer geniest gisteren. (Kennen ze hier niet trouwens)). Via een wandelroute die ik gedeeltelijk fiets kom ik terecht in Brooklyn Park. Ja wauw. Lunch in het theehuis en ik wandel daarna naar de kleine dierentuin. Daar leggen ze uit waarom een dier alleen zit. Iets meer wandelen dan gepland. Ik scoor wel een nieuwe rugzak. Om 4 uur lig ik pas in zee. Betere golven. Ik blijf nog een dag. Ik ben niet intens gelukkig, maar wel innig tevreden.Read more

See translation
    Astrid van der Zouwen

TravelerZo zie je wat 2 dimensionaal doet. Dit was zó mooi in 3 dimensies. Echt super.Zo zie je wat 2 dimensionaal doet. Dit was zó mooi in 3 dimensies. Echt super.

Astrid van der Zouwen

TravelerExit Europa cantat rugzakje. Hangt van ellende aan elkaar.Exit Europa cantat rugzakje. Hangt van ellende aan elkaar.

TravelerOudste stenen kerk van NZOudste stenen kerk van NZ

10 more comments