22-1 Voor mijn ouwe oom
22 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 22 °C
Ik maak foto's van een oude spoorbrug + uitleg. Denk nog: dat is geen trein. Hoor een raar geluid. Toch een "trein".😀 Ik als een idioot mijn camera weer opvissen. Blijft ie speciaal stil staan voor Czytaj więcej
22-1 Voor Frans Jan
22 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 23 °C
In Picton hebben ze weer eens iets anders dan "Dommetjes".
24-1 Wellington
24 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 16 °C
Ik slaap een gat in de dag, half 8! We pakken eerst in, het lijkt te gaan regenen. Valt mee, paar spaties, toch fijn om droog ingepakt te zijn.
Boottocht in "less then favourable conditions". Dat zo'n Czytaj więcej
25-1 Paekakariki
25 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 21 °C
Ondanks best warm, toch best goed geslapen. Vroeg wakker, dus Manuela en ik kunnen samen ontbijten. Ik krijg haar ontbijt er bij, want het is niet echt afgestemd op fietsers geloof ik, zoiets stop ik Czytaj więcej
26-1 Waikanae beach
26 stycznia 2019, Nowa Zelandia
Twijfel. Gaan of blijven. Grijs. Gaan dan maar, is het niet zo heet om te fietsen. Krijg zo'n achteruit-de-berg-op windje tegen. Het lijkt Tibet wel. Het fietspad is hartstikke leuk, maar zodra ik de Czytaj więcej
26-1 Waikanae beach: strand en vogels
26 stycznia 2019, Nowa Zelandia
27-1 Levin
27 stycznia 2019, Nowa Zelandia
Blij dat ik gisteren gestopt ben, ik heb nu tenminste wind tegen én motregen.😥
Maar o.k. de wind is wel een stuk minder. Ik volg de coastal fietsroute. Best prima, tot ik opeens letterlijk op de Czytaj więcej
28-1 Msr lekt
28 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 19 °C
Wat begon als een tijdelijke footprint omdat ik foto's niet gemaild kreeg, wordt nu toch een footprint.
Het stopte dus niet met regenen, gewoon een fijne miezer, niets bijzonders. Ik zag alleen wel Czytaj więcej
28-1 Himatangi
28 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 20 °C
In plaats van het beloofde mooie weer miezert het de hele dag door, al is het iets minder dan gisteren. Vanwege het tent gedoe (zie Aside my trip) vertrek ik pas om half 12, met nog weer wifi zoeken Czytaj więcej
Ze sturen een nieuwe!!
29 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 22 °C
Net een telefoontje gekregen; waar ben ik de komende 2 dagen? Dan sturen ze een nieuwe buitentent!!! Hoera!!!
Ik zat inmiddels in de auto naar Palmerston omdat daar 4 buitensport zaken zijn, om een Czytaj więcej
29-1 Himatangi - Palmerston
29 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 27 °C
Ik maak dankbaar gebruik van het aanbod van Alice voor een lift naar Palmerston. Daar zijn meerdere buitensport zaken, dan kan ik zeker een spuitbus scoren. In de auto krijg ik het toffe telefoontje Czytaj więcej
30-1 Himatangi beach
30 stycznia 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 22 °C
Ik slaap tot 8 uur, een record!
Wasje, mijn nieuwe buitentent wordt afgeleverd, scheerlijnen overzetten en de vier punten insmeren met anti-lek.
Lekker lullen met Barbara en Aad Jan, boek gelezen, Czytaj więcej
31-1 Lake Dudding
31 stycznia 2019, Nowa Zelandia
Weinig spectaculaire route over meestal vrij rustige weggetjes. Ik neem een foto van waar ik Mount Taranaki verwachtte te zien. Volgens mij heb ik hem vanuit de auto naar Palmi gezien, maar nu aldoor Czytaj więcej
1-2 Whanganui
1 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 22 °C
Ik doe een stukje omrijden, maar voor 81 km terwijl het via de snelweg maar 30 is, ben ik toch te lui. Het landschap is ook niet mega woeha of zo. Goed besluit, want uiteraard weer wind tegen. Als ik Czytaj więcej
2-2 Wanganui - stoomboot
2 lutego 2019, Nowa Zelandia
Totaal geen zin in fietsen, dus ik vertrek (o.k. op de fiets) naar het centrum. Kan daar nog mee met de "herbeleef de oude tijden" trip op de stoomboot. Vooral erg leuk omdat ik allemaal foto's kan Czytaj więcej
Wanganui - gebouwen
2 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 20 °C
Veel art deco, moest aan je denken Edo. Maar ook andere stijlen, vond ik juist wel leuk.
3-2 Gisteravond Castle Cliff
2 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 20 °C
Leuk hoor, westkust!
Naast mij stonden Kiwi's uit Masterton, die hadden nog nooit de zon in zee zien zakken. Ze waren niet eens veel jonger dan ik! Tsjonge, wat waren ze blij met deze zonsondergang. Czytaj więcej
3-2 Koriniti
3 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 23 °C
Geen telefoon bereik, maar wel Wifi. En nog goed ook! En koud bier!
De fietsroute blijkt gewoon een wit weggetje langs de rivier te zijn, dus geen fietspad. En de "grade 2, mostly flat", maakt mij Czytaj więcej
4-2 Pipiriki
4 lutego 2019, Nowa Zelandia
Gisteren 2 fietsersfanaten ontmoet die mij overtuigden van toch doorfietsen, anders moet ik weer een stuk drukke snelweg, en ik ben al op de helft.
Ja, zó is fietsen best leuk. Ingesteld op aldoor Czytaj więcej
5-2 Taumarunui
5 lutego 2019, Nowa Zelandia
Het is lekker afgekoeld vannacht, dus de tent is echt kleddernat. Natter dan na een regenbui! Maar goed, ik hoef alleen maar 500 meter te klimmen, plus alle extraatjes. Maar de eerste kilometers zijn Czytaj więcej
5-2 Pfuh, al weer
5 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 23 °C
Je kan je kont hier niet keren of wéér een oude trein oid☺️
6-2 Tangarakau
6 lutego 2019, Nowa Zelandia
Gelukkig kwam ik gisteren meerdere mensen tegen die mij uitermate verbaasd aankeken toen ik zei dat de Forgotten World Highway plat was. Ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, maar nee, niet plat. Czytaj więcej
7-2 Whangamomora
7 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 19 °C
Wat een fijn plan, van dat halve dagje: het regent vanaf 8 uur 's avonds. Volgens mij lekt mijn tent, maar laat ik het maar condens noemen. Na tienen ga ik toch maar wandelen, wordt het toch bijna Czytaj więcej
8-2 Stratford
8 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 17 °C
Ik wilde niet aldoor "de wolf de wolf" roepen. Dus zat ik nu wel 3 dagen zonder bereik en Wifi.😕
Gelukkig wist de haan van geen ophouden, dus was ik toch om 7.10 wakker.
Wát gaaf om dit te Czytaj więcej
9-2 Stratford
9 lutego 2019, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 21 °C
Ik had gisteren al half besloten om nog een dag te blijven en dat is maar goed ook, ik slaap tot 8 uur. En mijn rechter knie doet protestacties.
Om half 10 ri I-site, mnt Taranaki zonder wolken. Ik Czytaj więcej

PodróżnikJe jonge broer vindt ze ook leuk 👍 👍 👍 👍
Riet Atema
Mooi! Kon ik maar ruiken...FR
Podróżnik
Ik rook niets, hoorde hem alleen .....