Satellite
Show on map
 • Day83

  16-4 Auckland/ Takapuna

  April 16, 2019 in New Zealand ⋅ 🌙 15 °C

  Wanneer voel je je emoties en wanneer zwelg je er in?
  Ik heb zowat geen vogels gehoord vannacht, dus na nog een wandelingetje en blauwe veertjes zoeken, fiets ik naar de veerboot. Whangaparoa heeft een hoog Vinex gehalte en staan die torens niet ook langs de Vecht in Maarssen? De veerboot komt net aanvaren, dus ik ga maar meteen (aan boord blijkt dat er ook een goedkopere gaat, maar ik vind het wel best). En als we wegvaren wórd ik toch verdrietig! Bizar, zo leuk vond ik dat noorden nou ook weer niet. Maar het voelt als een einde, en ondanks dat ik graag naar huis wil, vind ik het ook jammer. Ik word erg moe van deze mixed feelings. Moet ik er nou voor gaan zitten en ze voelen, of niet zo zeuren. Ik probeer een combi.
  In Auckland Central vind ik kaartjes met fietsroutes in Auckland. De Auckland Harbour brug blijkt niet toegankelijk voor fietsers, dus ik neem de ferry naar Devonport. Vanaf daar fiets ik best leuk naar de camping, onderweg sushi scorend. Gelukkig loop ik uit de eerste Sushi bar weer weg. De tweede heeft ook niet meer zo veel, maar iig meer wat me lekker lijkt. En zo probeer je nog eens wat nieuws.
  De camping is veel te duur (30 NZ$ en dan moet ik nog wifi kopen), maar wel leuk, dus ik denk dat ik nog een nachtje blijf. Ik moet/mag van mezelf doen wat ik wil, en niet alleen op het geld letten. Bovendien; veel alternatieven zijn er niet, behalve de Auckland campings met niks, of een hostel.
  Read more

  Edo en Ilse

  Afscheid nemen blijft afscheid nemen. C'est mourir une peu. Zelfs als je eigenlijk graag afscheid WIL nemen. Raar maar waar. Sterkte komende week, zal je nog wel vaker gebeuren.... ❤️❤️❤️E.

  4/16/19Reply
  Astrid van der Zouwen

  Lief, dank. Probeer je morgen te bellen, is 9 uur s avonds bij jou. Kan dat? Heb aldoor geen wifi. Nu is het donker, dan zie je niets.😘😘

  4/16/19Reply
  Marijke van der Zouwen

  Leuk, afwisselend zo'n fietsroute

  4/16/19Reply
  12 more comments