• 22-7-26 Voorbereiding

July 22 in the Netherlands ⋅ ☁️ 21 °C

Het is dat het zo leuk is om op vakantie te zíjn, anders ging ik niet. Wat een gestress weer. Katten/huisoppas die afzegt. Er komt nu iemand helemaal uit Zutphen om 6 keer met Mauri te kroelen. De andere dagen doet Dinie.
    Inpakken: Muziekweek, o.k. maar het is met kamperen en dat hoort bij fietsen, dat ga ik daarna doen. Dus wat moet nou in welke tas. Autist.
    Nou hielp het niet dat we dinsdag een optreden hadden met Turquasi in Gent. We hoefden alleen onze eigen microfoons mee te nemen. Zit het anders ingepakt. En daar schiet ik dan van in de stress. Hoezo autistisch?
    En spannend natuurlijk om op de Gentse feesten te mogen spelen. Kwart voor 9 vertrek naar carpool Wilp. Om 9 uur overladen en met Saskia naar Carpool Culemborg. Gelukkig heeft ze waze aanstaan en zegt die dat we de A12 af moeten. Ik ga kijken waarom ze dat zegt: ongeluk; 49 min vertraging. Nou hebben we een uur speling, maar dan blijft daar wel weinig van over. Dus bij Ede er af en binnendoor naar de A15 en A2. Wel goed voor het vakantiegevoel!
    Tegen half 11 in Culemborg. Weer overladen en met zijn vieren in een busje naar Gent. De verwachte file op de ring Antwerpen is er gewoon helemaal niet.
    Het optreden is leuk, ik had wat meer publiek verwacht. Maar we spelen goed en de dansers zijn blij. Voor ons optreden nog een optreden van een demo groep en vaandelzwaaiers. Vooral die vind ik echt super. Daarvoor een kinderbal, mét de Bingo. En oh wonder: ik heb hem niet in mijn hoofd. Da's ook meteen een trauma minder.
    Liesbeth heeft geappt dat ze vanavond komt. Het is nu 9 uur en eigenlijk wil ik al naar bed. Maar ik houd dapper stand!