14-8 Thuis
August 14 in the Netherlands ⋅ ☀️ 27 °C
Jaaaa, ik mag een stukje oost!
Windstil😂 Met de groeten van Murphy.
Vannacht een paar vallende sterren gezien, maar er was best veel licht vervuiling. Te dicht bij Nijmegen. Ik ga het lekker thuisRead more
13-8 Persingen
August 13 in the Netherlands ⋅ ☀️ 33 °C
Ik word een beetje moe, letterlijk en figuurlijk van die wind tegen. Vandaag gelukkig iets minder hard dan gisteren en iets meer oost. Maar ik heb hem in al die dagen niet 1 keer (schuin) achterRead more
12-8 Net boven Beringe
August 12 in the Netherlands ⋅ ☀️ 30 °C
Ik ben ooit met Edo en Ilse in alle vroegte de hei op gegaan om korhoenders te zien vechten. Niets gezien. Maar gisteravond 2 duiven deden een goede imitatie zeg. En dan steeds dreigen met een rechterRead more
11-8 Landgraaf
August 11 in the Netherlands ⋅ ☀️ 26 °C
Ik rijd om 8 uur weg met een trui aan! Jawel. En omdat ik aldoor in de schaduw door een bos rijd is dat niets te warm! Prachtige route, wel gravel, niet te dik, maar het remt toch wat af. Vooral alsRead more
10-8 Sourbrodt
August 10 in Belgium ⋅ ☀️ 25 °C
Voor mijn gevoel heb ik bijna de hele dag geklommen. Eerst het dal van de Our uit. Dat viel mee omdat ik er tegen op zag. Mooi 200 hoogtemeters in 3 kwartier. Daarna heuvelde het door, wist ik,Read more
9-8 Dasburg pont
August 9 in Germany ⋅ ☁️ 29 °C
Da-s beter. En raar.
Nog steeds langs die drukke weg, alleen nu is hij niet druk. Is dat vanwege zondagochtend?
Ook stukjes van de weg af, maar dat betekent meestal klimmen, al kan de weg zelf er ookRead more
8-8 Bollinger Pont
August 8 in Germany ⋅ ☀️ 27 °C
Daar issie dan, de die-knippen-we:eruit-dag.
Hij begint niet eens zo slecht. Nog weer even de brug over voor een broodje en daarna leuk op de route. Het is niet eens zo ver tot Echternach, daar isRead more
7-8 Nennig
August 7 in Luxembourg ⋅ ⛅ 24 °C
Ga ik vannacht mijn tablet uit het toiletgebouw halen die daar lag te laden: weg. Grr. Dan zie ik dat er wc papier is aangevuld: er is nog hoop.
En inderdaad, ze hadden hem er weg gehaald, anders kanRead more
6-8 Metz
August 6 in France ⋅ ☀️ 23 °C
Om weer op de route te komen kost me toch 10 km en 62 meter klimmetjes. Ik ben wel heel blij dat ik in de navigatie een vlaggetje heb gezet gisteren, waar ik van de route afging want ik ga nu andersRead more
5-8 Liverdun
August 5 in France ⋅ ⛅ 30 °C
Vannacht onweertje zonder windvlagen maar met beetje regen.
Lekker fris 's ochtends en dankzij de haan die om half 7 ongeveer in mijn tent komt kraaien op tijd er uit. Nou lag ik om half 9 al op bedRead more
4-8 Boven Chatel sur Moselle, letterlijk
August 4 in France ⋅ ☀️ 31 °C
Gisteravond de stormlijnen vast gezet. Voelde overdreven, toen het onweer noordelijk langs dreef. Maar toen nr 2. Sapperdeflap. Alles nog een keer na gespannen en toch nog af en toe van binnen tegenRead more
3-8 Corre
August 3 in France ⋅ ⛅ 34 °C
En toen zwikte ik gisteravond ongenadig door mijn enkel. Ik hoorde het kraken. Koelen. Ingezwachteld met vette watten en een te dunne zwachtel en ongeveer meteen naar bed en mijn voeteneindRead more
2-8 Vesoul
August 2 in France ⋅ ☀️ 33 °C
Ik pak het meeste al vast in, we ontbijten samen en om kwart over 9 krijg ik de kriebels. Ook een beetje de zenuwen of ik de route wel kan vinden. Half 10 rijd ik weg.
En dan al meteen niet goedRead more
1-8 The end en Cromary
August 1 in France ⋅ ⛅ 26 °C
Wát een tof afscheid. Met zijn allen in de zaal waar we gezongen hebben, want de grote zaal moet omgebouwd voor een bruiloft.
Alles doorgespeeld met wie wilde spelen, er werd bij gezongen en gedanst.Read more
31-7 La Rouvraie dag 5
July 31 in Switzerland ⋅ ☁️ 29 °C
Helaas spelen alleen de kinderen Jochar 's avonds en wordt hij niet meer gedanst. Daarom maar een klein filmpje van Kong Po, dat is Tibetaans. Ik word daar steeds erg blij van.
De orkesten A en BRead more
30-7 La Rouvraie dag 4
July 31 in Switzerland ⋅ ☀️ 27 °C
Weer een fijne ochtend.
's Middags Corsicaanse zingen met veel versieringen en op elkaar wachten met het volgende accoord. Erg leuk. De workshop Armeense dans irikh nain) vind ik eigenlijk minder. ErgRead more
29-7 La Rouvraie dag 3
July 29 in Switzerland ⋅ ☀️ 32 °C
Dán blijft ik gewoon langer spelen 's avonds. Hielp niet, ik heb het 2 uur zien worden. En het koelde best lekker af.
Toch een fijne dag. Gewoon maar negeren denk ik.
's Ochtends de gewone warming upRead more
28-7 La Rouvraie dag 2
July 28 in Switzerland ⋅ ☀️ 28 °C
Weer een pilletje moeten nemen om te slapen. Bah.
Weer fijne workshops.
Tijdens de siësta (na de lunch hebben we tot drie uur vrij) probeer ik naar het meer te fietsen. Ik doe iets niet goed, want ikRead more
27-7 La Rouvraie dag 1
July 28 in Switzerland ⋅ ☀️ 29 °C
Onverwacht goed geslapen, toen ik eenmaal sliep tenminste. Wel blij met mijn kuipzeil, anders lag ik nu 100 meter verderop met mijn matje.
Fijne dag, het dansen gaat lichamelijk veel beter danRead more
26-7 La Rouvraie aankomst
July 26 in Switzerland ⋅ ⛅ 23 °C
Super dag.
Omdat de Wifi super onbetrouwbaar is op de camping zegt Liesbeth haar on-line trommel les van half 2 af. Daarom hebben we tijd om relaxed af te zakken naar les Echelles de la mort. Ik denk:Read more
25-7 Valoreille
July 25 in France ⋅ ☁️ 23 °C
We zijn niet verhuisd hoor, maar het dorpje heet Valoreille en de camping heet naar het uitzichtpunt waar we niet heen gegaan zijn.
Na het ontbijt fiets ik naar Bethe, een dorpje op ongeveer 10 kmRead more
24-7 Montaigu
July 24 in France ⋅ ☁️ 24 °C
Reisdag nummer 2. Liesbeth en ik vinden het allebei tegen vallen. We rijden om 10 over 10 weg, gaan alleen van de snelweg of voor een prima restaurant in een dorpje. En voor even een leukere wegRead more
23-7-26 Schlierbach
July 23 in Germany ⋅ ⛅ 21 °C
Ik ben vroeg wakker en geef de tuin nog een keer goed water.
Liesbeth is ook vrij op tijd, maar moet nog van alles verbouwen en opruimen in haar bus omdat ze de dag ervoor plotseling op haarRead more
22-7-26 Voorbereiding
July 22 in the Netherlands ⋅ ☁️ 21 °C
Het is dat het zo leuk is om op vakantie te zíjn, anders ging ik niet. Wat een gestress weer. Katten/huisoppas die afzegt. Er komt nu iemand helemaal uit Zutphen om 6 keer met Mauri te kroelen. DeRead more

TravelerWelkom thuis lieverd! Goed gedaan hoor 😃
Traveler😘