Joehoe!

Na een nachtje appen en mailen en mijn megabroer die in Nederland Fedex aan hun oren getrokken heeft (dank Edo!) lijkt er nu beweging te zitten in onze spullen. Mail ontvangen van Fedex Ecuador,Leia mais
2-7 Cuenca, rustdag

Na het geapp vannacht, laat wakker. Strakblauwe lucht dus het warmt snel op. We doen niets behalve boodschappen waar we allerlei lekkere dingen kopen om te vieren dat er weer hoop is op de spullen. ErLeia mais
3-7 Sigsig

We fietsen hardstikke leuk langs de rivier tot we echt noord moeten naar het busstation. Bah, boeh.
Daar de fietsen in de bus want we willen bij Sigsig nog naar een archeologische site fietsen.Leia mais
4-7 Cuenca museumdag

Nadat er eerst nog een kink leek omdat we een postcode moesten leveren (nog gelukt ook gna gna) vlak daarna bericht dat de spullen vandaag of morgen zouden worden afgeleverd. Ik dacht nog even: datLeia mais
Cuenca museumdag vervolg

Speciaal voor Barbara

Bouw-ontleding in Sigsig
Berendekens in Mundial City in Guayaquil
5-7 Guayaquil: spullen

Tijdens het ontbijt is Ferdie heel gezellig. Wellicht heeft het iets te maken met de hondenbrokjes die we gisteren voor hem gekocht hebben. Umberto, de campingbaas zegt dat zijn zoon hem gaatLeia mais
Wist je dat

- Karin de douane wilde omkopen, maar Miami te ver vindt.
- Je hier kool kunt kopen per blaadje.
- Je hier van alles kunt vragen: mag ik van u een salzipapa, zonder salzi maar met een ei? Ja hoor,Leia mais
6-7 Bye bye Ecuador

De site van de bussen werkt natuurlijk weer niet goed, dus we fietsen naar het busstation om te boeken. De dure stoelen zijn uitverkocht, maar we willen allebei niet nog een dag in Guayaquil blijven.Leia mais
Marijke van der ZouwenIk dacht al: waar blijft Edo in het verhaal. Ik duim verder. Liefs
Viajante😇