P1
15. marraskuuta 2023, Slovenia ⋅ ☀️ 15 °C
Sem moral na častni krog okrog letališča, ker so bili vsi CarSharing parkplaci polni.
Pa skoraj sem narobe na avtocesto zavil. Upam, da vsaj pilot ve, kam jaz grem...
Zamujam :(
15. marraskuuta 2023, Sveitsi ⋅ ⛅ 9 °C
damn... čez 20 minut naj bi mel že boarding za naprej... težka bo.
sem ujel :) malce rekreacije čez celo letališče in zdaj že čakam v vrsti za na avion. Še kufer mora prit, pa bo.
Malta
15. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 21 °C
Potovati z avionom sploh ni več užitek :(
Avioni so še bolj polni kot pred covidom, s tem da te zdaj vsk kašelj moti, še posebaj ko kiha sosed.
Drugače pa ni da ni; na dvournem letu, kjer jeLue lisää
Village Knights
15. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 21 °C
Evo, tale bed&breakfast sem vzel za tri noči v vasi Zebugg, ker je logistično najbližje poslovnemu partnerju v Mosti in poslovnemu dogodku tik pod Medino.
Super fajn, saj je to v osnovi 400 letLue lisää
Shaun
16. marraskuuta 2023, Malta ⋅ ☀️ 21 °C
Isti taksist kot zadnjič. Me bo prevažal vse tri dni naokrog :)
Plačam vse na koncu... pa še klepetam lahko z njim celo pot :)
Našel kafe :)
16. marraskuuta 2023, Malta ⋅ ☀️ 21 °C
Ker sem bil prezgoden, sem šel na zmrznjen kapučino. Tule že nabija sonce zunaj :)
Zdej bom pa zamudil na sestanek...
Ixead
16. marraskuuta 2023, Malta ⋅ ☀️ 23 °C
Moj delovni kvart danes... pri partnerju Ixead, katerega imena še vedno ne znam izgovorit prav.
Mal sem prezgoden, grem po kak Coffee ToGo...
Digital transformation 2024
17. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 21 °C
Evo me :)
Zebbug
18. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 20 °C
Ena od tisočih vasic tule na Malti. Po naše se izgovori se Zebuđ, pomeni pa oliva po arabsko.
Ker sem zamutil z avioni, sem kar naenkrat imel dodatno uro časa za sprehod po vasici. Tu sem tudiLue lisää
Posebnosti Malte
18. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 21 °C
Stojim v vrsti za oddajo prtljage in mam kar nekaj časa na voljo, da napišem še nekaj posebnosti, ki so meni padle v oči in uho:
- govorijo neko čudno mešanicoLue lisää
Flying home
18. marraskuuta 2023, Malta ⋅ 🌬 22 °C
OK, ne ravno direkt :( Še en GoOpti me čaka, potem pa res do doma.
Je pa gužva nenormalna, kot da je pol Italije blo na Malti in morajo nujno danes vsi domov. Ryanair skoraj hkrati leti v Rim, paLue lisää
Macchiato
18. marraskuuta 2023, Italia ⋅ ⛅ 12 °C