• Nieuwjaarsdag 2025

1. januar, Spanien ⋅ 🌙 12 °C

Gisteren kwam de zalm pas na 24.00 uur op tafel, nadat we gisteren gezellig met de buren buiten geproost hadden, piano, piano, tranquillo 😂
    Vanmorgen vóór 08.00 u had ik al een appje hoe laat ik koffie wilde. Dat zag ik natuurlijk pas veel later, om half 10 zat ik aan de koffie. Maar daar bleef het niet bij, een ontbijtje van avocado met gebakken ei kwam ook op tafel. Ik begin me nu wel een beetje opgelaten te voelen........ Franco vroeg of ik het balcon d'Europe in Nerja al gezien had, nee daar was ik nog niet aan toegekomen door al dat eten 😂
    Daar zijn we naar toe gelopen, heerlijk over het strand, 6 km heen en 6 km terug. Ben vandaag wel aan mijn dagelijkse portie bewegen toegekomen.
    Leuk om even te kijken bij de hippiegrot, die inmiddels dicht is, maar waar hippies huisden, totdat de gemeente er een stokje voor stak.
    Nerja is echt een leuke stad met prachtige uitzichten, vanaf het balkon natuurlijk het mooist. Daarvandaan zie je ver beneden je een kleine grotwoning op het strand, waar we natuurlijk naar toe moesten. Ook hele mooie rotsen daar beneden met prachtige doorkijkjes.
    Heerlijke in het centrum van het balkon, een jongeman die geweldig Spaanse gitaarmuziek speelde. Ik heb een usb+stick van hem gekocht, die is in de vorm van een gitaar.
    Teruggekomen bij de campers ging Franco direct eten klaarmaken, het was ook al 15.00 uur inmiddels. Er kwam niets van in dat ik vandaag zou koken, ik had alleen de ingrediënten van de maaltijd mogen aanleveren. Het is wel makkelijker om in zijn camper te koken want hij heeft 2 pitten en mijn gasbusje is nog niet vernieuwd. Nou ja ik kan niet veel anders dan het me maar aan laten leunen ook al voelt dat heel vreemd.