Aqua D'Oria
November 10 in France ⋅ 🌙 14 °C
Weer heerlijk ontbeten op het strand. Daarna moest ik echt afwassen want ik had helemaal geen schoon bestek meer. Dat afwassen stel ik net zo lang uit tot het niet langer uitgesteld kan worden en dat was dus vandaag.
Lekker alles weer schoon in de kasten, inpakken en gaan. We zouden een wandeling gaan maken bij Capu di Muru, maar daar aangekomen voelde het voor mij niet goed. Ik hoorde honden blaffen en had geen zin in stress. Elke wilde iets gaan zoeken dat we met zn 2en konden doen, maar ik zei dat ze gerust zelf kon gaan wandelen en dat ik me in de tussentijd wel zou vermaken. Ik kon merken dat ze dat lastig vond, maar uiteindelijk is ze wel gegaan gelukkig. Ze heeft een kortere wandeling gemaakt dan gepland. Er kwamen twee honden aangelopen op de parkeerplaats toen Elke terugkwam die tegen haar blaften, ik was blij dat ik in mijn campertje zat.
We besloten de bergen in te gaan, leuk dat Elke het ook prachtig vindt om op kleine bergpaadjes te rijden. Ik wilde graag naar een uitkijkpunt, dat we overigens niet gevonden hebben, Elke twijfelde of ze de steile helling wel kon halen. Ik dacht van wel en het lukte, we belandden via die weg boven op de berg, maar uitzichtpunt ho maar. We moesten draaien, we konden niet verder omdat er een militair gebouw stond met een heel groot hek erom heen, beneden had nergens een bord gestaan dat het doodliep. Op de terugweg een paar keer gestopt om fotos te maken want er was vrijwel geen verkeer op die weg.
Elke had van iemand gehoord dat je bij Pierre, die een winkeltje annex broodjeszaak had, mocht slapen als je iets bij hem at, dus dat was het einddoel vandaag.
Daar aangekomen bleek dat hij op maandag gesloten is. Nog een tijdje eromheen lopend en vanaf het terrasje foto's makend kwam er een auto aangereden, het bleek Pierre te zijn. Hij maakte de winkel voor ons open en we konden boodschappen doen, vooral water hadden we nodig.
We konden blijven slapen op de parkeerplaats als we morgen om 09.00 uur een stukje verder op de weg gingen staan want dan was de parkeerplaats voor zijn klanten.
Gelukkig verzekerd van een slaapplaats vandaag en morgen gaan we natuurlijk bij Pierre ontbijten.Read more

TravelerIk denk dat de volgende camper wel,een vier wheel drive mag worden, 🤣
TravelerDat zou ik wel graag willen 😀
TravelerLijkt me een goed idee Franka
Traveler👍😃