• Бангкок. Масаж

March 10 in Thailand ⋅ ☀️ 36 °C

На сніданок я обрала сьогодні кафе із чудовими відгуками, та не подивилась, чи воно відкрите. І воно звісно було закрите. Ми поїхали на метро до іншого кафе, яке Марк швидко знайшов на гугл мапах. Масштаби Бангкока якось не вміщаються в мою голову. Кожен раз, коли дивлюсь на мапах, усе здається близько і в пішій доступності, а в реальності виявляється, що пішки там йти мінімум годину.

До хіпстерського кафе зі сніданками ми дістались вже так пізно, що доні лишалося півгодинки до сну. Марку прийшла геніальна ідея замовити їжу з собою і поїсти в номері вже після того, як малеча засне. Little did we know, що це буде нашою чи не щоденною практикою вже на острові.

Під час другого сну Альми Марк вийшов на масаж, повернувся задоволений. Коли доня прокинулась, ми вийшли разом, щоб я змогла піти на масаж також. Я обрала глибокий тайський масаж із бальзамом. Це було ніжно і одночасно сильно. Поки я кайфувала і страждала в той самий час від акробатичних рухів масажистки, Альма подружилася із іншими співробітниками салону.

Після масажу ми прихопили їжу з собою на маленькому нічному ринку та повернулись до готелю. Повечеряли вже в готелі, і я вклала стомлену донечку на сон.