• Ранкова йога

March 27 in Thailand ⋅ ☀️ 29 °C

Я прокинулась із будильником, мої любі ще спали. Вислизнувши зі спальні, я погодувала Тото і завершила готування сніданку для нас. Прокинулась Альма, і ми пішли снідати та збиратися.

За півгодини ми вже сиділи в машині і прямували до студії. Я продумувала, що найкраще записати за 40 хв, що у нас будуть для відео запису. Альма гралася своїми іграшками в автокріслі.

Вже на місці Марк дуже швидко зібрав камеру, я поставила телефон на штатив, а Альма радісно повзала просторою студією. Вона так мило почала повторювати усе, що ми робимо. Я взяла килимок з полички, і вона поповзла за килимком. Я підняла руки вгору, щоб перевірити, чи усе видно в кадрі, і вона підняла свої рученята. На початку зйомки я зробила намасте, і доня склала ручки перед груддю.

Марк взяв її з собою і пішов гуляти, поки я зніматиму. Я записала кілька інтро-відео, які зможу використовувати на різних платформах. А потім зняла вправи для спини і короткий вечірній сет.

На ранковий сон доні ми відправились на Дзен пляж в 5 хвилинах машиною від йога-студії. Вона довго не засинала, Марк гуляв з нею вздовж пляжу, поки вона не стомилася, і після я її заколисала в ергорюкзаку. Може їй заважали голосні хвилі та стрекіт цикад, може занадто різка зміна місця. Як би то не було, вона поспала годинку, і ми втікли з пляжу, бо сонце почало припікати серйозно.

На обід ми вирушили до закладу Пумпуй. Ресторанчик із такою самою назвою і також тайською кухнею є у Відні, там дуже смачно і автентично готують. Ми замовили червоне і зелене каррі, було смачно й пекуче.

Після обіду ми заїхали у супермаркет за арахісовою пастою, на яку я підсіла вдома у Саші й Льошика. Придбали одну їм і одну нам. Приїхали додому вчасно до другого сну Альми, трохи охололи після спекотної вилазки.

Поспали усі разом, а опісля зібралися на масаж. Моя улюблена масажистка не мала вільного часу, тож ми поїхали далі до іншого салону із гарними відгуками. Я обрала сильний масаж спини й шиї, і вже коли лежала на столі, згадала, що хотіла тайський масаж. Бо ноги дуже ниють від заколисувань Альми і щоденних записів йоги. Але масаж виявився дуже добрим, одночасно поступовим і сильним. Та мрія потрапити ще раз до Піпорн не покидає мене.

Часу після мого масажу на сеанс для Марка не лишилося, ми вирішили, що він сходить в якийсь із наступних днів під час сну Альми. Він привіз нас із донею додому, а сам поїхав прати речі.

Вдома я обмилася сама і змила з доні солену воду і пісок, погодувала Тото, ми погралися із Альмою трохи, і пішли до спальні. Після ще годинки обіймів та читання, вона заснула в ергорюкзаку.

Я вийшла із спальні, Марк вже був вдома. Ми перекусили снеками, які він привіз із 7/11, і розпланували наступний день. Вирішили зʼїздити ще разок на пляж, який нам сподобався найбільше, а після відвезти машину в мийку. На цьому і пішли спати.