Dag 1 - "Snelheid" op de Autobahn
July 5 in Austria ⋅ ⛅ 22 °C
Het snelste dat we gereden hebben, dat was 167 km/u. Jammer dat dit maar een voor een kort moment was. We hebben namelijk alles meegemaakt: werkzaamheden, file, omleidingen, gesloten wegen ... een ritRead more
Dag 2 - Salzburg ontdekken
July 6 in Austria ⋅ 🌧 19 °C
Na een heerlijk, zelfgemaakt ontbijt, stond vandaag het ontdekken van Salzburg op de planning. Parking vinden (en betalen) blijkt een echte hel te zijn in de stad. Gelukkig kon Andrea, onze host, voorRead more
Dag 3 - wat de fck is fkk?
July 7 in Austria ⋅ ☁️ 24 °C
Als je je afvraagt: wat de fck is fkk? Lees dan door!
Vandaag gingen we naar Fuschlsee. Volgens dokter Google één van de mooiste en meest rustige meren in de buurt van Salzburg. We aten dus eenRead more
Dag 4 - Tattoo tijd
July 8 in Austria ⋅ 🌧 19 °C
Verrassing! Vandaag was het eindelijk zover. Het heeft lang geduurd, maar na heel wat jaren kan ik eindelijk één van de hooggeplaatste items van de bucket list afvinken: een grote tattoo latenRead more
Dag 5 - Wolfgangsee
July 9 in Austria ⋅ ☁️ 17 °C
Van Sasha kregen we de tip om Wolfgangsee en Nockstein te bezoeken. Geen naaktstranden en een ideale tussendoor vooraleer we Salzburg achter ons laten voor Hallstatt.
Zoals we al gewend waren, is ookRead more
Dag 6 - Massa's diertjes en toeristen
July 10 in Austria ⋅ 🌙 20 °C
Na 5 nachten in Salzburg is het tijd voor een verandering qua omgeving. We pakken ons boeltje en sjezen naar Hallstatt - een iconisch mini dorpje voor menig toerist.
Onderweg zochten we nog een korteRead more
Dag 7 - Offroad in Hallstatt
July 11 in Austria ⋅ ☀️ 26 °C
Rise and shine! Vandaag staat er een stevige wandeling op de planning naar de Waldbachstrub waterval. Gelukkig maakt Maria voor ons een lekker ontbijt: keizerbroodjes, eieren, beleg, cake, fruit,Read more
Dag 8 - dag dag Dachstein
July 12 in Austria ⋅ ☀️ 17 °C
Geen watervallen of rivieren vandaag, maar hoogtemeters, ijsgrotten en overhangende constructies. Zeg maar dag dag Dachstein!
Een korte rit en we stonden aan het begin van de kabellift die ons naarRead more
Dag 9 - Partnachklamm
July 13 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C
Na de hoogtes van gisteren, daalden we vandaag af naar de Partnachklamm (Partnachkloof) in Duitsland. Dit ligt vlak bij Garmisch-Partenkirchen, waar we ook overnachten, en de Zugspitze (hoogste bergRead more
Dag 10 - Zugspitze
July 14 in Germany ⋅ ☁️ 13 °C