Madeira dag 5

Vanmorgen waren wij naar pico di arieiro gereden, dit is het bekendste stukje van madeira met de trappen naar boven. Dit was een uur rijden en was een pittige rit met hele stijle wegen.
EenmaalLeer más
EenmaalLeer más
Vanmorgen zijn wij richting de fanal forest gereden. Dit is een bos bovenop een berg die bekend staat dat het spooky is doordat het vaak heel mistig is en hier lopen ook koeien. Het was zo’n 50Leer más
Vanmorgen zijn wij rustig aan opgestaan, hebben we ontbeten en zijn wij daarna begonnen aan een hike die begon bij ons om de hoek. Deze was best pittig met stijle afgronden zonder hekjes en smalleLeer más
Vanmorgen zijn wij mooi optijd met de trein naar schiphol gegaan. Dit ging allemaal heel erg soepel en makkelijk. Wel werden beide onze koffers en mijn tas eruit gehaald bij de doane..
We hebben eenLeer más
Um 4 Uhr steht das Taxi vor der Türe. Los geht's. Sonne wir kommen!
Ein sehr kurzer Zwischenstopp in München, die 50 Minuten sind knapp bemessen. Zum Glück haben wir nur Handgepäck.
Die LandungLeer más
Heute etwas früher aufgestanden und gefrühstückt - denn heute stand unsere Wanderung bei Rabacal auf dem Programm. Wir haben im Vorfeld schon gehört, dass es da etwas voller sein könnte, deshalbLeer más
Heute morgen wollte ich ausschlafen, bin aber irgendwie schon um 7:30 wach gewesen. Naja dann ging es direkt auch los. Ich habe die ganze Küste von Seixal bis zum "Skywalk" abgegegrast. Es waren sehrLeer más
Sarah ist leider immer noch etwas angeschlagen mit Erkältung, deshalb hieß es für sie hauptsächlich das Bett hüten. Ich hab ein wenig die Gegend erkundet, bin ein bißchen am Ufer entlangLeer más
Vom Ausgangspunkt ging es von oben 1,8 km von 537 Höhenmeter auf 0 nach unten. An den Felswänden entlang eingearbeitete Serpentinenwege schlängelten sich nach unten. Schwindelfrei und nicht allzuLeer más
Viajero
Ja ook een heel mooie route
Viajero
Dit lijkt mij geen wandelpad, wat zal het zijn?
Viajero Het was een trappetje op een wandelpad 😊