đïžâïžđ·đ

Wo mir s alli am Morge/Mittag au mal no gschafft hend, zum usem Bett usecho, simmer alli zeme go z Morge esse und sind nachher in Old San Juan umegloffe. Det hemmer es paar Sache ahglueget und vielWeiterlesen
Nachdem ich mich vo allne im Hostel verabschiedet han und mich mitem Auto öbe 5x verfahre han, bin ich endlich in San Juan ahcho. Ich han s Auto abgeh und bin mitem Uber is neue Hostel gfahre. ImWeiterlesen
For my brief two-day stop in Puerto Rico before heading to Wyoming’s snowy parks, I kept my plans simple. I wanted to explore the historic heart of San Juan, and it didn’t disappoint.
The oldWeiterlesen
Achja, so schnell gehen 3 Wochen Urlaub vorbei đ„ș
Morgen um diese Zeit sitzen wir in 2 unterschiedlichen fliegenden Autobussen über dem großen Teich (hoffentlich, wenn’s das Wetter zulässt,Weiterlesen
Highlights vom Mittwoch:
Gegen Mittag fuhren wir Richtung San Juan um einen kleinen städtischen Strand zu erkunden. Justine konnte mit etwas Recherche im Internet den Strand EscarbromWeiterlesen
Ah dem Tag bini allei Unterwegs gsi, well d Girls abgreist sind. Ich bin mer zersch go Zmorge hole und denn bini vom halbi 12ii bis am halbi 6ii am Strand glege und han no Postcharte gschribe. Es ischWeiterlesen
Am Morge han ich zersch mis ganze Züüg organisieren für di Dominikanischi Republik und Costa Rica. Das het chli länger duuret, datum sind d Emily und Gwen schomal id Stadt gange.
Ich bin dennWeiterlesen
Am Morge sind mer eus öbis chlises go Zmorge hole und denn simmer an Strand gloffe.
Mir sind es paar Stündli det bliebe und hend eus gsünnelet, bis mer wieder is Hostel sind.
Am Abig simmerWeiterlesen
Hüt am Morge bini allei loszoge nach Old San Juan. Es isch basically d Altstadt vo San Juan und het meeega viel so chlini Läde und Foodspots.
Ich han sooo mega Lust gha uf eh Açai Bowl, darum binWeiterlesen
Die Nacht im neuen Zimmer haben wir intesnsiv mit schlafen ausgenutzt. đ In einem Riesenbett und ohne nächtliche Wildgeräusche schläft es sich schon anders. Aber es war schon ungewohnt nicht denWeiterlesen
Reisender Hani mitem Grosi ales scho glÀse. Bi jetzt grad vodÀ Fasnacht heicho..
Reisender sehr cool, hoffe am Grosi hets gfalleđ