France
Branne

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
  • Day 19

   Cadillac

   May 10, 2023 in France ⋅ ⛅ 14 °C

   Vanochtend vertrokken vanuit mijn maisonnette... op zoek naar een supermarkt want er zat geen ontbijt bij. Wat spulletjes gekocht maar ook voor de dag en wat appels, ook gezond. Tussen de wijnvelden rijdend verlaat ik Saint Emilion. Her en der wordt al gewerkt en als mijn inschatting goed is ook veel oostblokkers, de seizoenswerkers. Ik zie dat ze bepaalde takjes van de druivenstokken afknippen en als ik dan denk aan al die rijen en velden...... wat er nog gedaan moet worden..🙈🙈 maar goed, het houd je van de straat zeggen ze dan hè.
   Ik ben nu in Branne, nog geen koffie gehad dus even een korte stop met natuurlijk nog een stempel voor mijn kaart. Onderweg een paar dreigende wolken, ik stop een paar keer om ze met voorrang hun weg te laten vervolgen en dat lukte een paar keer. Ik heb vandaag een reetje over zien steken, kon het niet vastleggen op camera.. Altijd mooi om te zien, had er al veel meer verwacht in dit grote land....
   Uiteindelijk, vlak voor Cadillac, doe ik toch maar maar mijn regenjack aan nadat er natuurlijk al wat gevallen was. Uiteindelijk dus zeg maar een droge dag..
   Dadelijk mijn accomodatie opzoeken en mezelf installeren.
   En dat is inmiddels gelukt. Met de wetenschap van een pittige trip morgen en de waarschijnlijk van geen winkels onderweg inkopen gaan doen bij de lokale aldi. Omdat ik een magnetron in mijn accomodatie had gezien maar meteen een avondmaal gekocht. Mag ook wel na gisterenavond, al was de wijn toen de hoofd schuldige....
   Morgen begin ik dus aan de route Cadillac - Dax, ik denk er 2 dagen over te doen, wordt wel een pittige en hoewel ik een routewijziging heb gedaan fiets ik nog strak (zeg maar gerust héél strak) op schema.
   Read more

  You might also know this place by the following names:

  Branne, Brana, Бранн, Бран, 布朗

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android