FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Eline KooijmanFrank van der SchootZuid-Afrika
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 10
    • суббота, 15 февраля 2025 г., 11:29
    • ☀️ 20 °C
    • Высота: 1 560 м
    • Южная АфрикаSwartberg Pass33°21’10” S  22°2’47” E

Swartberg Pass

15 февраля, Южная Африка ⋅ ☀️ 20 °C

Vandaag gaan we een stukje rijden over de Swartberg Pass, wat een mooie route schijnt te zijn. Eerst halen we nog even de was op.

De weg gaat mooi tussen de bergen door en af en toe vraag je je af waar de weg naartoe gaat.

We stoppen ook nog bij een waterval waar een aantal waaghalzen de sprong wagen. Pleun doet wat powernapjes onderweg. Maar eerst even kiekeboe bij het toiletgebouw. Die zijn hier 9 van de 10 keer super netjes 👌

We lunchen in het plaatsje Prins Albert bij de Lazy Lizard. Het eten is heerlijk, de service een beetje lazy...

De laatste etappe is de meest spectaculaire, over een gravel weg. Het gaat soms stijl omhoog en we hopen maar dat er geen tegenliggers komen 😅 Op de hele route slechts 7 auto's 4 motorrijders en 1 busje. Ook zien we wat apen over de weg wandelen.

Bovenop is het uitzicht prachtig! Ruige bergen aan de ene kant en meer glooiende bergen aan de andere kant.

Посмотреть перевод
    Petra Van Den Dries

Petra Van Den DriesHet daar wel heel mooi ,En Pleun heeft het goed naar haar zin ☺️

18.02.2025ОтветитьПереводить
    4 лайка