PARIS

Efter en skön nattsömn i för första gången på två veckor ett egen rum bjöds det på croissant till frukost innan vi tillsammans med familjen gick till en marknad som poppar upp på torsdagar Czytaj więcej
PARIS
- Använd appen Citymapper för att komma rätt i metrovärlden. Kollektivtrafiken i Paris är dyrast i världen så var beredd på lite dyrare där. Men om man köper ett 10-biljetter-paket Czytaj więcej
Idag lämnade vi Paris och åkte mot Barcelona. Eftersom alla snabbtåg var fullbokade så fick vi först åka till Pergignon och där hade vi 8 timmar innan vårt tåg till Barcelona skulle gå. Vi Czytaj więcej
Nu när vi kommit till Barcelona tänkte vi att vi skulle ta det lite chill eftersom vi gjort väldigt mycket de senaste 2 veckorna. Vi sov till 10 och gick sen till en affär och handla. Detta Czytaj więcej
Denna dagen åkte vi in till Barcelona city. Vi gick på gudstjänst i ”International Church of Barcelona”. Sen åt vi lunch. Vi gick runt massor, kollade på några byggnader av Antonio Guardi. Czytaj więcej
Hallå ja! Idag var det strandhäng delux! Vi gick upp 6:30 för att kolla soluppgången. Var lite molnigt dock, men blev fint ändå! Vi gick upp till hostel igen och åt frukost och sen packa vi Czytaj więcej
Vi hade inte planerat att åka till Barcelona alls så därför hade vi inte tänkt ut mycket att göra här. Med några dagar då vi faktiskt inte gjorde nästan något utan låg på playan eller Czytaj więcej
Okej, denna dagen gick från väldigt bra till ganska dåligt ganska snabbt! På förmiddagen gick vi till Park Güell, en park med massa byggnader klädda med mosaik, fint och trevligt att gå runt Czytaj więcej