VENEDIG / MURANO
14 октября 2022 г., Италия ⋅ ⛅ 20 °C
Murano och deras glasfabrik va verkligen såå cool! 😍😍😍
VENEDIG --> ZAGREB
15 октября 2022 г., Словения ⋅ ⛅ 18 °C
Idag har vi åkt tåg i 10h 🙃 Vi åkte från Venedig vid tio i 7 och landade till slut i Zabreg lite efter 17 🌞 Hittade till hostlet, som var väldigt najs ändå och fixade kvällsmat 😊
ViЧитать далее
VENEDIG —> ZAGREB
15 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ⛅ 17 °C
Idag åkte vi tåg i 10 h, men det var så fin miljö genom Slovenien så det var så mysigt! Var dimmigt och
ZAGREB
16 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ⛅ 20 °C
Vi gick upp tidigt eftersom vi ville hinna ut på en marknad innan vi behövde checka ut, marknaden var inte så mycket för oss, mest frukt och fisk. Men vi gick runt i ett dimmigt Zagreb, detЧитать далее
ZAGREB —> SPLIT
17 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ☀️ 22 °C
Förmiddagen gick vi till en botanisk trädgård och sen åt vi lunch på ett Japanskt ställe. Vid 15:20 tog vi tåget till Split, tog 6 h. Vi åkte mitt i höstskogen och upp i bergen, det var ettЧитать далее
UTFLYKT TILL KRKA NATIONALPARK
22 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ⛅ 19 °C
EN VECKA I SPLIT
23 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ☀️ 22 °C
Nu har vi varit i Split i snart en vecka. Vi har glömt uppdatera så här kommer hela veckan på en gång. Eftersom det varit fint väder runt 22-24 så här vi kunnat chilla på playan en del.Читать далее
SPLIT FOTO
23 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ☀️ 22 °C
Också Hostlet har en hostelkatt som heter Chili, mysig men galen, hoppa mellan alla våningssängar och ville bita en😂
SPLIT FLER FOTO
23 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ⛅ 23 °C
Krka Nationalpark
SPLIT —> BUDAPEST
23 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ☀️ 22 °C
Sista kvällen i Split, vi kolla solnedgången. Hajkade typ upp på en kulle tog ganska långt tid så vi missa solen men det var fint ändå. På kvällen gjorde vi kvällsmat och spela kort medЧитать далее
EN VECKA I SPLIT
23 октября 2022 г., Хорватия ⋅ ☀️ 23 °C
En väldigt skön vecka i Split av chill, häng, sova, äta, mysa ❤️
24 октября 2022 г., Венгрия ⋅ ☁️ 16 °C
Första dagen i Budapest gick till bad och tvätt, värt. De va så skönt att bara ta det coollungt i vattnet i några timmar och mjuka upp kroppen lite. Har inte varit så ren på flera veckor 🤪Читать далее
25 октября 2022 г., Венгрия ⋅ ⛅ 19 °C
Första natten på hostelt var minst sagt speciell. Jag var vaken från 03-05 pga två fulla tjejer som höll på med ett och annat. Dem hade ingen respekt alls, dem försökte inte ens vara tysta.Читать далее
26 октября 2022 г., Венгрия ⋅ ☁️ 18 °C
Andra dagen i Budapest, idag var det turistande, vi gick runt mycket. Först kolla vi parlamentshuset, sen gick vi till Maragreth Island, en stor park i floden. Sen gick vi till Fiskarbastionen, ochЧитать далее
BUDAPEST —> PRAG
27 октября 2022 г., Чехия ⋅ ☀️ 18 °C
Idag var ännu en resdag. Vi tog tåget runt 9:50 och var i Prag vid 18. Vi checkade in på hostelt och det kändes som ett litet speciellt hostel, liksom många. Vi gick ut lite på stan och kollaЧитать далее
28 октября 2022 г., Чехия ⋅ ⛅ 18 °C
Idag gick vi på en free walking tour igen, den var ganska intressant, slår inte den i Genua där dem mer visade lokala matställen och sånt men ändå lite historia som var intressant. Efter detЧитать далее
28 октября 2022 г., Чехия ⋅ ⛅ 18 °C
Idag har vi varit på en free-walking-tour runt i gamla stan. Det var trevligt 😁 Sedan gick vi runt i hela stan. Vi besökte slottsområdet, dansande huset, de olika broarna köpcenter osv.
28 октября 2022 г., Венгрия ⋅ ⛅ 16 °C
Vandring runt i den vackra staden
29 октября 2022 г., Чехия ⋅ ⛅ 16 °C
Idag vakna jag och kände mig sjuk så har varit kvar på hostelt och vilat, på kvällen gick vi upp på en kulle och kolla utsikten sen åt vi sushi och wok🍣
29 октября 2022 г., Чехия ⋅ ⛅ 18 °C
Idag har Amanda inte mått så bra och stannat hemma och jag har traskat runt hela Prag (känns det som) ensam. Jag gick upp på olika viewpoints och gick längs med berget och hamnade på slottetsЧитать далее
PRAG —> BRATISLAVA
30 октября 2022 г., Словакия ⋅ ⛅ 15 °C
Idag åkte vi från Prag till Bratislava, vi hade en del tjeckiska pengar kvar så det blev en lyxfrukost på stationen. När vi kom till Bratislava letade vi efter en resturang och hittade enЧитать далее
BRATISLAVA
31 октября 2022 г., Словакия ⋅ ⛅ 14 °C
Idag gick vi runt i stan och kolla, vi fikade på ett café och jag testa Pumpin spice latte för första gången. På kvällen umgicks vi med lite folk från vårt rum☺️
BRATISLAVA
31 октября 2022 г., Словакия ⋅ ⛅ 14 °C
Idag har vi utforskat Bratislava vilket inte tog så lång tid haha, litet och finns inte så mycket att göra egentligen. Men ja vår promenad på kanske 5h innehöll allt värt att se plus en pausЧитать далее
BRATISLAVA —> BUDAPEST
1 ноября 2022 г., Венгрия ⋅ ⛅ 15 °C
Idag hängde vi runt i Bratislava med lite folk vi träffat. Fanns inte så mycket att göra i stan så vi gick mest runt och kände oss lite lost. Vi var alla ganska tröttta men vi hamnade på enЧитать далее
BRATISLAVA --> BUDAPEST --> PORTUGAL
2 ноября 2022 г., Венгрия ⋅ ⛅ 17 °C
Sååå, lång resa nu från den 1e till 3e. Men under den 1a nov hängde vi med vår gänghängsgäng från igårkväll under dagen och vandrade runt lite mer i Bratislava och såg egentligen inteЧитать далее